Payhawk-betaaloplossing biedt finance teams controle en real-time inzicht
Chris van Dongen, commercieel directeur Payhawk,

Payhawk-betaaloplossing biedt finance teams controle en real-time inzicht

Redactie Baaz

Investeringen in Nederlandse techbedrijven zijn vorig jaar met circa de helft gedaald naar zo’n €2,7 mrd.

Hét event voor CFO’s en financieel managers, stond dit jaar in het teken van ‘focus on value’. “In een veranderend economisch klimaat is waardebehoud belangrijker dan ooit. Als finance professional moet je waarde blijven creëren. Daarbij hoort een financiële functie die de groei stimuleert en de kosten onder controle heeft.” Aldus Chris van Dongen, commercieel directeur Payhawk, tijdens zijn presentatie op FM Dag. 

Chris van Dongen: “Er was sprake van minder grote deals en meer focus op duurzame groei. Uit ons onderzoek blijkt dat finance meer grip wil hebben op de uitgaven. Dit betekent dat de finance professional zich meer moet richten op de strategische taken, op ’focus on value’. Opvallende uitkomst van ons onderzoek: 67% van de leidinggevenden geeft aan dat hun financiële team nog achter bonnetjes aanjaagt! Kostbare tijd die beter benut kan worden voor het analyseren van financiële data, het ondersteunen van de bedrijfsstrategie, het versnellen van de maandafsluiting, kortom voor focus op value!

Payhawk

Payhawk stelt bedrijven in staat om alle bedrijfsuitgaven in één platform te digitaliseren en betaalkaarten met een ingebouwd approval-beleid te verstrekken aan medewerkers. Daarnaast kan Payhawk worden gekoppeld aan diverse ERP- en boekhoudsystemen, zoals Exact Online of Oracle NetSuite.   

Chris van Dongen: “Payhawk biedt de mogelijkheid om de gegevensstroom rond uitgaven van medewerkers real-time te beheren en te automatiseren. Daarbij zijn de koppeling naar banken en boekhoudsystemen zeer belangrijk. Het ontwikkelteam van Payhawk zorgt ervoor dat deze integraties maximaal aansluiten bij de fundamentele structuur van een professionele financiële administratie.

Chris van Dongen: ”Met ons betaalproduct bieden we finance-afdelingen een totaaloplossing om gemakkelijk uitgaven wereldwijd te beheren. Finance teams behouden daardoor de controle, met real-time inzicht in de financiële administratie. Een duidelijke win-winsituatie, die werknemers meer vrijheid geeft en financiële managers meer controle. Deze en andere conclusies zijn ook terug te vinden in het rapport dat Payhawk uitbracht samen met Harvard Business Review Analytic Services.”

Voor meer informatie: PayHawk

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie