Panasonic Toughbook helpt de detailhandel zich aan te passen aan veranderende winkelgewoonten
Panasonic Toughbook helpt de detailhandel

Panasonic Toughbook helpt de detailhandel zich aan te passen aan veranderende winkelgewoonten

Redactie Baaz

Retailers hebben real-time gegevens en intelligente inzichten nodig om zich snel aan te passen en versneld te kunnen leveren, vooral omdat de winkelgewoonten van consumenten zich zowel online als in de winkel blijven ontwikkelen.

Het zijn moeilijke tijden voor de detailhandel: de inflatie drijft de prijzen op en verstoorde bevoorradingsketens bemoeilijken de leverbaarheid en beschikbaarheid van goederen. Bovendien evolueren de winkelgewoonten van de klanten in een snel tempo, waardoor het essentieel is om het winkeltraject regelmatig opnieuw te bekijken. In deze zeer concurrerende omgeving, waar het opbouwen van klantentrouw met behoud van een gezonde marge het doel blijft, zijn nieuwe technologieën dan ook van cruciaal belang om retailers te helpen.

 

Real-time gegevens voor een snelle aanpassing aan nieuwe winkelgewoonten

Retailers hebben real-time gegevens en intelligente inzichten nodig om zich snel aan te passen en versneld te kunnen leveren, vooral omdat de winkelgewoonten van consumenten zich zowel online als in de winkel blijven ontwikkelen. Bovendien zijn er veel complexe shopperjourneys, over alle kanalen op elk moment. Om succesvol te zijn, moeten retailers deze verenigen, door wereldwijd naadloos te werken via aangesloten winkels, gecureerde producten en geoptimaliseerde activiteiten.

 

Dit is tegenwoordig mogelijk dankzij geavanceerde technologieën, kunstmatige intelligentie/machine learning (AI/ML) en cloudtoepassingen die de duurzame digitalisering van handelskanalen stimuleren. Dit traject omvat geoptimaliseerde processen in de winkel om lifecycle pricing te creëren en te beheren, geavanceerde microserviceoplossingen voor Commerce en Order Management (OMS), elektronische schapetiketten waar zowel de klant als de frontliniewerker baat bij heeft, en innovaties op het gebied van fulfilment van kruideniersbestellingen, waaronder intelligente kluisjes voor verse producten.

 

Natuurlijk hebben deze technologieën betrouwbare hardware nodig om hun volledige potentieel te bereiken. Robuuste mobiele computing oplossingen, zoals de nieuwste Panasonic Connect Toughbook modellen, in combinatie met de juiste software en accessoires, zijn speciaal ontwikkeld om het leven van magazijn- en winkelpersoneel gemakkelijker te maken.

 

De productiviteit van werknemers in de detailhandel verhogen

Real-time informatie helpt werknemers hun productiviteit te verhogen en hun taken te vergemakkelijken. De robuuste mobiele computeroplossingen van Panasonic transformeren de manier waarop het personeel werkt, van het verkooppunt tot het magazijn en de logistiek. De oplossingen variëren van geautomatiseerde voice pickingoplossingen die de orderverwerking begeleiden - wat de werkzaamheden versnelt en fouten vermindert - tot op vorkheftrucks gemonteerde robuuste tablets die verbonden zijn met het magazijnsysteem en die real-time instructies geven voor het verplaatsen van goederen.

 

Robuuste notebooks, tablets en handhelds staan aan de basis van een productiviteitsverhoging van retailmedewerkers, zelfs in veeleisende omgevingen. Toughbook zet de industriestandaard op het gebied van robuuste apparaten die volledig aanpasbaar zijn aan de behoeften van mobiele werknemers. Het is bewezen dat ze werken in extreme omgevingen: weer, vuil, stof en vallen vormen geen bedreiging.

 

Kortom, de juiste technologieën, ondersteund door efficiënte oplossingen voor mobiel computergebruik, verwijderen routinewerkzaamheden van de dagelijkse takenlijst, waardoor frontliniewerkers zich kunnen concentreren op de klant en de winkelervaring.
Panasonic toughbook helpt retailhandel

Voor meer informatie: Toughbook

 

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie