Panasonic-projectoren bieden eerste immersieve karting-ervaring in het Verenigd Koninkrijk

Panasonic-projectoren bieden eerste immersieve karting-ervaring in het Verenigd Koninkrijk

Redactie Baaz

De LCD-laserprojectoren van Panasonic Connect Europe zijn geïnstalleerd in Chaos Karts in het centrum van Manchester. Chaos Karts biedt een combinatie van gamen en karten en is de eerste interactieve entertainmentlocatie in het Verenigd Koninkrijk. In totaal worden er 23 Panasonic PT-MZ20-serie LCD SOLID SHINE-laserprojectoren gebruikt in de attractie, die coureurs in een virtuele videogame met elkaar laat racen.

Chaos Karts, ontworpen door The Ents Inc, is een innovatieve nieuwe ervaring waarbij coureurs racen op een potentieel oneindig aantal tracks in een digitaal geprojecteerde wereld, terwijl hun voertuig de interactie aangaat met de virtuele track en de acties van tegenstanders. De Panasonic-projectoren worden gebruikt om beelden te projecteren van de circuits en virtuele power-ups en wapens die door elke speler kunnen worden gebruikt, voor een echt boeiende en meeslepende live-action videogame-ervaring.

Langdurige helderheid en betrouwbaarheid

De PT-MZ20-serie is de kleinste, lichtste en helderste LCD-laserprojector van Panasonic die tot 20.000 lm levert, met WUXGA-resolutie en SOLID SHINE-technologie voor projectie van hoge kwaliteit. De projector is perfect geschikt voor de behoeften van Chaos Karts, dat continue projectie en minimaal onderhoud vereist om het hele jaar door de gewenste ervaring te leveren aan coureurs.

Met een gewicht van slechts 23 kg en 20.000 uur onderhoudsvrije werking dankzij de stofdichte constructie, het duurzame ecofilter en het unieke vloeistofkoelsysteem, levert de PT-MZ20-serie de betrouwbaarheid en installatieflexibiliteit die cruciaal zijn voor immersieve experience locaties.

Panasonic toonaangevend op het gebied van gamification

"Immersieve en gamification-ervaringen in de entertainmentindustrie zijn booming en Panasonic heeft een reeks projectoren die speciaal zijn ontworpen voor de behoeften van deze locaties", zegt Hartmut Kulessa, European Marketing Manager voor Visual System Solutions bij Panasonic Connect Europe. "De betrouwbaarheid van de projectoren en de hoogwaardige beelden staan boven aan de verlanglijst voor deze sector. Panasonic loopt voorop in deze ontwikkelingen met onze teams die kunnen helpen bij de planning en het ontwerp van een experience en met onze projectoren die deelnemers naar nieuwe werelden voeren met hun hoogwaardige, betrouwbare visuele projecties."

Ga voor meer informatie over Chaos Karts naar: https://www.chaoskarts.com

 

Ook interessant:

Lees hier: Panasonic Toughbook met Windows 11 biedt buitendienstmedewerkers superieure prestaties en veiligheid

Lees hier: Vlaamse roadtrip: zo pak je dat aan

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie