Out now: Baaz 3.2017

Redactie Baaz
In de derde Baaz van 2017 bieden we je waardevol advies van gastexperts, ondernemers uit de praktijk en de vertrouwde redacteuren. Rode draad is De Overstapgids. Overstappen van product, personeelsbeleid, marketingtools of dienst?

Eindbaaz Nick Galea

We spraken hem ook in 2016 en zijn uitspraken van destijds noopten ons om nog eens met Nick Galea, CEO van 3CX, te praten. Zijn de ambities uitgekomen, hoe staat het met nieuwe plannen en de Eindbaaz vertelt ons over het splinternieuwe hoofdkantoor, een paradijs voor werknemers...

Baaz 3 2017Scale-ups

Uiterst succesvolle en snelgroeiende startups worden scale-ups. Twee voorbeelden daarvan zijn Vaniu en Studytube. Wat is het geheim achter hun succes?

MVO Nederland zet grote stappen

Ondernemers met lef springen met een reuzensprong over dat slepende ‘minder-minder’-verhaal heen. Ze willen bijvoorbeeld geen klimaatneutrale gebouwen, maar kantoren die energie opwekken.

Baaz #100

De vetste must have-gadgets van grote legendarische fabrikanten en kleine cultmerken. In deze Baaz onder meer een elektrische Jaguar, maar ook de retro platenspelers van Crosley.

Baaz 3 2017Piepjonge ondernemers aan de top

Het staat met trots boven aan de tijdlijn van de Facebook-pagina van Clean Watches: een foto waarop het team een cheque in ontvangst neemt wegens het winnen van de publieksprijs. De eerste plaatst in deze categorie werd gehaald in een competitie om Student Company van het jaar. 

Slim adverteren op Facebook

In totaal brengen over de hele wereld 2 miljard mensen elke dag gemiddeld 50 minuten door op Facebook. Daarmee is het sociale medium het perfecte advertentieplatform voor jouw bedrijf.

Wees niet bang voor de robot!

Robots zouden miljoenen banen overbodig maken en ondernemers kunnen niet meer onder de torenhoge investeringen uit willen ze met hun bedrijf ook in de toekomst overleven. Kloppen deze dystopische verwachtingen eigenlijk wel?

Baaz 3 2017HP investeert in duurzaamheid

Jaarlijks doet HP verslag van de behaalde resultaten in een duurzaamheidsrapport. Hiermee laten ze zien dat gestelde doelen niet enkel woorden zijn, maar zich ook uiten in daden.

Hoe flexibel is jouw flexibele schil?

Veel werkgevers gebruiken tijdelijke contracten om korte projecten op te starten of risico’s te beperken. Waar moet je op letten bij het opbouwen van een flexibele schil?
Baaz 3 2017
Nieuwsgierig geworden? Neem dan een gratis abonnement op Baaz.

afbeelding van Redactie Baaz

Redactie Baaz | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie