Out now: Baaz 1.2014
Lees nu Baaz 1.2014!

Out now: Baaz 1.2014

Redactie Baaz
Waarom doen Amerikaanse concepten het zo goed op de Nederlandse markt, hoe gaat het er achter de schermen van schoenfabrikant Van Bommel aan toe en welke whisky's mogen bij een goede bedrijfsborrel zeker niet ontbreken? Dat en meer lees je in de gloednieuwe Baaz!

Met een goedgevulde editie vol inspiratie, advies en innovatie kun je je weer veilig voortbewegen in ondernemersland. Wat hebben we voor je in petto?

Amerikaans succes in de polder

Wat is het toch met de Subways en Groupons van deze wereld die met hun Amerikaanse concept de Nederlandse consument aan zich weten te binden? We vragen het aan de directeuren zelf.

Familiebedrijf van wereldformaat

Baaz ging langs bij de oudste schoenfabriek van Nederland waar drie broers van de derde generatie aan kop staan. We namen een kijkje achter de schermen, spraken met Reynier van Bommel en maakten natuurlijk ook een mooie fotoreportage van de eeuwenoude ambacht.

Prutsproject of perfect project?

De meeste projecten gaan al faliekant mis voordat ze goed en wel begonnen zijn. Volgens Bart Flos ligt de schuld nooit bij de methode en machines, maar bij jou.

De deeleconomie

Delen is het nieuwe hebben, althans als we de voorvechters van de deeleconomie moeten geloven. Wat houdt die nieuwe economie precies in en hoe kun je er als ondernemer van profiteren? Wij gingen op onderzoek uit.

Microsoft’s nieuwe ceo

Toen Microsoft haar nieuwe ceo Satay Nadella aan de wereld presenteerde, riep dat bij buitenstaanders vooral veel vragen op. Wie is deze grote onbekende? Even voorstellen.

Stoomcursus: Een whisky-kenner in tien minuten

Whisky wint snel aan populariteit dus grote kans dat je volgende informele business meeting met dit drankje gepaard gaat. Hoogste tijd om je kennis over dit godendrankje op te vijzelen.

Kick.start

Van dealwebsite voor vakantiereizen tot virtuele distribiteur van clouddiensten en een platform voor bedrijfscommunicatie, startups vind je overal. Deze editie stellen we er weer drie aan je voor.

En verder

In deze editie besteden we ook nog aandacht aan elektrisch rijden anno 2014, geeft onze fashionexpert de beste modetips om je werkdag een boost te geven, vragen we kickstarters uit eerdere edities hoe het ze op dit moment vergaat en nemen we de onderwerpen faillissement en business coaching eens grondig onder de loep.

Veel leesplezier!

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie