Opening definitief: Smash Burgers in Rotterdam haalt succesvol 75.000 euro op met crowdfunding om flagship store te openen in Pathé

Opening definitief: Smash Burgers in Rotterdam haalt succesvol 75.000 euro op met crowdfunding om flagship store te openen in Pathé

Redactie Baaz

Smash Burgers heeft succesvol het minimale doelbedrag van €75.000 opgehaald in hun crowdfunding via CrowdAboutNow. Hiermee is de opening van hun flagship store in het iconische pand van Pathé aan het Schouwburgplein in Rotterdam een feit. Aankomende dagen kunnen investeerders nog mee investeren, de ondernemers willen in totaal 100.000 euro ophalen, het extra bedrag wordt onder andere gebruikt voor het terras en een gamehoek in het pand.

 

Smash flagship store

Met de opgehaalde financiering opent Smash binnenkort haar eerste hamburger-ervaring in het pand van Pathé aan het Schouwburgplein. Het geld wordt gebruikt voor de opening, de aanschaf van essentiële apparatuur, de inrichting, het interieur en de voorraad. 

Het nieuwe hamburger-concept Smash staat voor het serveren van de ultieme hamburger-ervaring. Met versgebakken broodjes, het beste vlees - dat ook nog halal is - en een scala aan overheerlijke sauzen en toppings. Oprichters Diego Buik en Ronald Schoonrok: "We streven ernaar om elke zintuig te betoveren. Of je nu een hamburger newbie bent of een verstokte fan, we leggen de lat graag hoog."

Bekend van Diego’s Rotterdam

De ondernemers zijn niet nieuw in de Rotterdamse horeca, Diego Buik is onder andere bekend van zijn restaurant Diego’s in Rotterdam en heeft een innovatieve kijk op hamburgers en gourmet street food. Hij creëerde onder andere de ‘duurste hamburger ter wereld’ met luxe ingrediënten, zoals goud, kaviaar en Wagyu-rundvlees. Ronald Schoonrok is mede-oprichter van creatief bureau JENK en brengt zijn ervaring in marketing en branding mee. 

"We vinden het te gek om samen met onze toekomstige gasten deze nieuwe zaak te openen. Het is geweldig dat er al 128 mensen mee investeren. De steun en feedback van deze groep zijn essentieel voor ons succes. Samen maken we Smash Burger een succes in Rotterdam én in heel Nederland!" aldus de oprichters. 

Als het maximale doelbedrag van 100.000 euro wordt bereikt, zal de extra financiering worden gebruikt om een uitnodigend terras te openen en de gamehoek uit te breiden met onder andere grijpmachines, Pacman en Street Fighter spelcomputers.

Meer steden

De oprichters kijken ook al naar de toekomst. Hun uiteindelijke doel is om erkend te worden als hét smash burger merk van Nederland. Dit betekent dat ze in meerdere steden Smash Burger restaurants willen openen en het festivalpubliek willen voorzien van de beste burgers.

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie