Only zet groeistrategie door met toevoeging PR- en contentmarketingbureau Marcommit aan portfolio
Only zet groeistrategie door met toevoeging PR- en contentmarketingbureau Marcommit aan portfolio

Only zet groeistrategie door met toevoeging PR- en contentmarketingbureau Marcommit aan portfolio

Redactie Baaz

Het in IT, finance en HR gespecialiseerde PR- en contentmarketingbureau Marcommit sluit zich aan bij Only Creative Entrepreneurs. Het PR-bureau biedt onder andere dienstverlening op het gebied van strategie, public relations, contentmarketing en digital marketing. De inhoudelijke kracht, het grote netwerk en een sterke proactieve aanpak sluiten naadloos aan op het gedachtegoed van de Only community waarin menselijke verbinding centraal staat. Met de toevoeging van Marcommit aan de community zet Only een belangrijke stap voorwaarts. Marcommit is gevestigd in Baarn en blijft opereren vanuit de huidige naam en vanaf de huidige locatie.

 

Marcommit is de tweede toevoeging aan de Only community dit jaar. Eerder sloot strategiebureau Branddoctors zich al aan bij de community van creative entrepreneurs. Binnen Only werken strategen, designers, developers, creatieven en media- en contentspecialisten vanuit de kracht van verbinding. De toevoeging van Marcommit zorgt ervoor dat het aanbod vanuit de community vergroot wordt en relaties breder bediend kunnen worden.

 

Frans de Vries, CO van Only, is trots op de toevoeging van Marcommit aan de community: “Earned media expertise is een onmisbaar onderdeel voor onze opdrachtgevers en dus ook voor ons. Het is onze ambitie om de Only community de komende jaren uit te bouwen op het gebied van strategie, content en media. De toevoeging van Marcommit is hierin voor ons een belangrijke stap. Het is een mooie match en we hebben hetzelfde DNA: creativiteit, ondernemerschap en vakmanschap staan zowel bij ons als bij Marcommit centraal. We zien veel mooie kansen om samen te werken binnen de community. Wij heten alle medewerkers, klanten en partners van Marcommit van harte welkom.”

 

Endie van Laar, Managing Director van Marcommit: “We zijn heel blij dat we vanaf heden onderdeel zijn van Only. Het is een frisse community met creatieve strategen en marketing-, communicatie- en mediaspecialisten. En net als Marcommit gelooft ook Only dat creativiteit en ondernemerschap ontstaan wanneer verbinding wordt gemaakt. Het samengaan met deze community biedt ons de kans om krachten te bundelen, synergieën te realiseren en een nog grotere impact te maken op onze markt. Het is als Marcommit een mooie stap voorwaarts in de verwezenlijking van onze ambities. We kijken er enorm naar uit om ons aanbod van producten en diensten te verbeteren en uit te breiden om zo nog meer impact te kunnen maken zowel voor als met onze medewerkers en opdrachtgevers.”

Lees ook: OneFit kiest voor Marcommit om naamsbekendheid te vergroten

Lees ook: Wat een online marketingbureau voor jouw onderneming kan doen

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie