OneFit breidt uit naar het Gooi

OneFit breidt uit naar het Gooi

Redactie Baaz

OneFit, het flexibele sport membership voor zowel bedrijven als particulieren, kondigt een uitbreiding in haar aanbod aan. Members kunnen vanaf deze zomer ook bij verschillende locaties in de regio Gooi en Vechtstreek gebruikmaken van hun membership. OneFit focust zich hierbij op de plaatsen Bussum, Blaricum, Hilversum, Huizen, Laren en Naarden. Op dit moment zijn er al drie sportscholen aangesloten. Members kunnen sinds begin juni bij Smart Fit in Hilversum en TrainMore in Bussum sporten. Ook kunnen zij lessen bij KickBoxing Institute in Baarn, Bussum en Laren volgen

Suburbanisatie zorgt voor breder aanbod

Met de uitbreiding naar het Gooi springt OneFit in op de trend dat mensen vanuit Amsterdam steeds vaker naar de Randsteden verhuizen. Een deel van deze mensen is al bekend met het flexibele sport membership van OneFit, en OneFit wil ook deze groep kunnen blijven bedienen. Daarnaast kunnen bedrijven in de grote steden hun medewerkers die in de omliggende plaatsen wonen een sportabonnement aanbieden dat zij zowel op kantoor- als thuiswerkdagen kunnen gebruiken. Een andere trend waar OneFit op inspeelt is die van de locaties van sportscholen. Zo waaien concepten en boutique studio’s uit de grote steden over naar de Randstedelijke gebieden, en met deze stap hoopt OneFit zowel de remote werkers als de sportondernemers te bedienen.

Kari Littley over de uitbreiding van OneFit naar het Gooi

Kari Littley, Head of Partnership Management bij OneFit: “We zijn ontzettend blij dat we deze stap maken en zo op nog meer plekken mensen kunnen helpen om in beweging te komen en aan hun vitaliteit te werken. We merken dat mensen die in grote steden werken via hun werkgever een abonnement aangeboden krijgen, maar hier geen gebruik van kunnen maken als zij een dag niet op kantoor werken. Sporten op een thuiswerkdag is dan een stuk minder aantrekkelijk. Deze groep kan nu niet alleen sporten in de stad waar ze werken, maar ook dichterbij huis. Verder zijn er ook veel bedrijven in Amsterdam en/of Utrecht die OneFit aan hun medewerkers die in het Gooi wonen aanbieden. Ook deze groep zal blij zijn dat zij in de buurt van hun woonplaats gebruik kunnen maken van hun membership. Daarnaast willen de mensen die ons kennen vanuit de grote steden en naar kleinere nabijgelegen steden zijn verhuisd ook graag gebruik blijven maken van hun OneFit-membership. Deze groep kunnen we dus op deze manier ook blijven bedienen. We hopen in de toekomst nog meer sportscholen en studio’s aan te laten sluiten in het Gooi, zodat members nog meer keuze krijgen en de workout kunnen kiezen die het beste bij hen past.”

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie