IWG gaat in samenwerking met OneFit

IWG gaat in samenwerking met OneFit

Redactie Baaz

IWG, ’s werelds grootste aanbieder in hybride werkoplossingen, gaat een exclusieve samenwerking aan met OneFit, bekend van het flexibele sport membership. Door deze samenwerking kunnen duizenden medewerkers van de bedrijven die gebruikmaken van de meer dan honderd locaties van IWG in Nederland, zoals Regus, Spaces en The Office Operators, profiteren van de verschillende sport- en welzijnsprogramma’s van OneFit. Denk aan workouts als fietsen, yoga en padel bij bijvoorbeeld Rocycle, Peakz Padel, BBB health boutiques, BodyBase en Equal Yoga.

Ondersteuningen fysieke en mentale vitaliteit

De medewerkers van de bedrijven die gebruikmaken van IWG-flexkantoren kunnen op diverse locaties door heel Nederland een workout volgen, wat goed aansluit bij de voordelen van hybride werken en de vrijheid om te kiezen waar je wil werken. Met deze samenwerking onderstreept IWG het belang om de fysieke en mentale vitaliteit van medewerkers te ondersteunen. Bovendien helpt het bedrijven bij het verbeteren van hun werkgeverspositie doordat ze nu sportlessen gratis aan personeel kunnen aanbieden en kunnen toevoegen aan hun secundaire arbeidsvoorwaarden.

IWG

Gavin Phillips, Regional Vice President Benelux bij IWG. "Door het OneFit sportplatform te integreren in ons aanbod creëren we een ecosysteem voor de werkplek dat ongeëvenaard is in Nederland. We creëren een werkomgeving die een gezonde balans tussen werk en privé bevordert en het algehele welzijn van de medewerkers verbetert. We willen werkgevers helpen om de vitaliteit van hun medewerkers voorop te stellen door ze een flexibel sport membership te bieden en tegelijkertijd te genieten van het gemak en de flexibiliteit van onze werkplekoplossingen."

"We zijn erg blij dat we ons steentje kunnen bijdragen aan de vitaliteit van de medewerkers van bedrijven die huren bij IWG", zegt Robert Meirmans, Head of International Corporate Sales & Business Development bij OneFit. "Het partnership met IWG geeft de bedrijven de mogelijkheid om hun medewerkers iedere week een workout naar keuze te laten volgen. Deze samenwerking weerspiegelt dan ook onze gezamenlijke visie op het bevorderen van het welzijn van medewerkers en het bieden van de mogelijkheid om iedereen de fysieke activiteiten te laten ondernemen die bij hen passen. Door de werelden van vastgoed en sport samen te voegen, creëren we een geïntegreerde ervaring die de werkomgeving verbetert."

Uit onderzoeken van zowel OneFit als IWG blijkt dat medewerkers waarde hechten aan een werkgever die vitaliteit hoog in het vaandel heeft staan. De samenwerking tussen OneFit en IWG is hier dan ook uit voortgekomen. 

zie ook:

14% Nederland wil sporten onder werktijd

Één op de tien werkenden meldt zich ziek bij mentale klachten

en op WINMAG Pro:

Een helikopterview van sportevenementen dankzij Digital Twin-technologie

De kansen en uitdagingen voor online marketing van MKB+ bedrijven

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie