Ondernemer Peter Radix ontwikkelt tijdens corona duurzame tandenpoetsbeleving voor kinderen

Ondernemer Peter Radix ontwikkelt tijdens corona duurzame tandenpoetsbeleving voor kinderen

MVO
Redactie Baaz
Tandenpoetsen met kinderen wordt door veel ouders gezien als een enorme uitdaging. Ondernemer Peter Radix uit Haarlem, zelf vader van drie jonge kinderen, besluit tijdens corona een oplossing te bedenken voor het dagelijkse probleem. Hij ontwikkelt een feestelijke en tevens duurzame tandenpoetsbeleving voor kinderen en lanceert zijn bedrijf Fairytabs.

Bedenker en eigenaar van Fairytabs Peter Radix: “Ik weet als vader als geen ander wat voor strijd het kan zijn om jonge kinderen twee keer per dag goed hun tanden te laten poetsen. Tijdens corona besloot ik om zelf aan de slag te gaan met een oplossing voor dit veelvoorkomende probleem. Ik vond het hierbij belangrijk om volledig duurzaam te werk te gaan. Inmiddels is Fairytabs een feit en ben ik trots op alle positieve reacties van ouders en kinderen. Ik kreeg zelfs een bericht van een moeder met een autistisch kind dat jarenlang niet wilde tandenpoetsen, maar het wél leuk vindt met Fairytabs. Dat raakt me enorm!”

Alhoewel het idee geheel door Peter zelf is doorontwikkeld, hebben maar liefst 12.000 ouders meegedacht over onder meer de smaak, het uiterlijk en de prijs van de tandpastatabletten. Daarnaast haalde Peter inspiratie uit zijn eigen gezin; zijn zoons Otis, Joni en Zeppe komen als karakters terug in de verhalen van Fairytabs.

Over Fairytabs

Fairytabs is het eerste merk met tandpastatabletten voor kinderen. Het is een totaalconcept wat van een vervelend ‘moetje’ als tandenpoetsen juist een beleving maakt. Het maakt tandenpoetsen niet alleen makkelijker, maar ook een stuk leuker! Bovendien bestaan de tabletten uit 100% natuurlijke en gezonde ingrediënten en zijn de verpakkingen en materialen recyclebaar en eco-vriendelijk.

Het Fairytabs starterspakket bestaat uit een onbreekbare beker, een bamboe kindertandenborstel, een handige bewaarpot, leuke verhalen en een zakje tandpastatabletten. Met het speciaal voor Fairytabs ontwikkelde tandenpoetsliedje van Speelman & Speelman is de beleving compleet. Dansen, zingen en tandenpoetsen maar! Wedden dat je kind de volgende dag zelf vraagt wanneer de tanden weer mogen worden gepoetst?

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie