Ondernemer? Lang leve het voordeel van deze groothandels!

Ondernemer? Lang leve het voordeel van deze groothandels!

Redactie Baaz

Het zijn van ondernemer en/of zzp’er kent vele voordelen waarbij de vrijheid wel het meest bekende argument is. Toch zijn er nog heel veel andere voordelen waar je minder over hoort, maar die minstens zo fijn zijn. Van BTW terugvragen voor zakelijke diners buiten de deur, tot het uitkiezen van je eigen collega’s. Wat nog een groot voordeel is? Dat je een graag geziene gast bent bij groothandels. Waarom dit zo’n voordeel is? Lees snel verder.

Al het voordeel op een rij

De gemiddelde ondernemer wordt heel blij van groothandels. Ze zien er misschien niet zo fancy uit zoals winkels op de meubelboulevard, maar ze hebben dan wel weer een voorraad waar je ‘u’ tegen zegt. Een groothandel is namelijk nogal groot. Ze hebben vaak een gigantisch aanbod aan spullen waar ze ook nog eens groot van inkopen. Zo grijp je bij een groothandel zelden mis, iets wat je veel tijd en moeite bespaart. Daarnaast is een groothandel stukken voordeliger dan een reguliere winkel, die kopen namelijk hier óók in maar doen er dan vaak nog eens een winstmarge overheen. Vaak kun je ook de BTW heel eenvoudig terugvragen doordat het hele systeem daarop is ingericht, hoe fijn is dat!

Naar welke groothandels moet je heen?

Als ondernemer is het fijn om een aantal groothandels sowieso te kennen. De eerste in de rij is natuurlijk de winkelinrichting groothandel. Deze gaat er namelijk in één klap voor zorgen dat jouw winkel stijlvol en volgens de laatste trends is ingericht, maar uiteraard wel tegen een voordelige prijs. Gewoon alles bij één groothandel bestellen voorkomt onnodig zoekwerk en de kans dat je dingen over het hoofd ziet. Hoe fijn is dat!

Een andere groothandel die wij aanraden is die voor eten, drinken en facilitaire zaken. Denk aan koffie, koekjes en wc-papier. Wellicht denk je dat dit in eerste instantie niet om veel geld gaat, totdat je het bedrag bij elkaar optelt. Gewoon langs de groothandel en groots inkopen, dit scheelt vele ritjes naar de supermarkt. 

Verbouwplannen? Ga dan ook niet naar de gewone bouwmarkt maar echt naar de groothandel wanneer je het grondig gaat aanpakken. Ook hier is de voorraad groot, het aanbod divers en de producten voordeliger. Of je ook zelf alles moet bouwen? Dat zeggen we hiermee zeker niet!

Kortom, door als ondernemer volop gebruik te maken van de groothandels voorkom je vele ritjes naar de winkel omdat je iets vergeten bent of dat iets op is. Ga er één keer in de zoveel tijd naartoe en investeer dan direct in een flinke voorraad. Dit gaat je in ieder opzicht een besparing opleveren, van geld tot tijd!
 

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie