Oersterke Carhartt rugzak voor je laptop

Oersterke Carhartt rugzak voor je laptop

Redactie Baaz

De Carhartt 21L Classic Laptop Daypack is een duurzame en waterafstotende rugzak, ontworpen om je laptop veilig te houden. Met zijn robuuste materialen, vergelijkbaar met de betrouwbare werkkleding van Carhartt, biedt hij bescherming tegen water en is hij ideaal voor zowel harde werkers op locatie als digital nomads.

Carhartt 21L Classic Laptop Daypack: Robuuste en waterafstotende rugzak voor laptop.

e Carhartt 21L Classic Laptop Daypack is een veilige rugzak voor je laptop. Hij is oersterk, net als de werkkleding van Carhartt, en houdt je spullen droog. De rugzak is gemaakt van heavy-duty materiaal dat water afstoot. Ideaal voor harde werkers op locatie en digital nomads. Informatie: www.carhartt.com.

Dankzij een doordachte indeling zorgt de rugzak voor structuur en overzicht bij het werk. Het hoofdvak heeft een speciaal ontworpen tweewegritssluiting om je laptop te beschermen. Het organisatievak met ritssluiting biedt extra ruimte om je spullen netjes op te bergen.

Mooier naarmate je hem langer gebruikt

Het heavy-duty materiaal, 600 denier polyester, heeft een waterafstotende Rain Defender afwerking tegen de regen. De rugzak is gemaakt om de zwaarste omstandigheden te weerstaan: hij wordt alleen maar mooier naarmate je hem langer gebruikt.

Deze Carhartt Daypack neem je ook mee als je er als digital nomad opuit trekt. De gepolsterde schouderbanden en het gewatteerde achterpaneel van ventilerend mesh zorgen voor het nodige draagcomfort. Het Carhartt-label op de voorkant maakt de rugzak helemaal af.

 

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie