Oak Tree Hill Capital investeert in iunxi om de organisatie te positioneren voor toekomstige groei en ontwikkeling

Oak Tree Hill Capital investeert in iunxi om de organisatie te positioneren voor toekomstige groei en ontwikkeling

Redactie Baaz

Vandaag heeft Oak Tree Hill Capital aangekondigd dat zij een overeenkomst getekend hebben om de nieuwe meerderheidsaandeelhouder van iunxi, een specialist op het gebied van infrastructuur, te worden. Met hun uitgebreide expertise op het gebied van connectiviteit, beveiliging, datacommunicatie, ICT-infrastructuur en netwerken heeft iunxi een solide reputatie opgebouwd in de sector. Met Oak Tree Hill als partner en investeerder kan iunxi haar groeistrategie verder vormgeven en haar missie uitvoeren om inzicht, controle en betrouwbaarheid te brengen in complexe IT-infrastructuur.

iunxi, gevestigd in Almere en opgericht in 2005, opereert internationaal met een team van meer dan 30 professionals die diensten verlenen aan diverse klanten, waaronder Domino's Pizza, Bakeplus en Royal Reesink. Met de overname door Oak Tree Hill Capital heeft iunxi een sterke partner gevonden om de volgende fase van ontwikkeling en groei te realiseren.

Stefan Baltus, medeoprichter van iunxi, zegt: "Met de steun en expertise van Oak Tree Hill Capital kunnen we iunxi verder ontwikkelen en ons potentieel volledig benutten. We kijken ernaar uit om samen te werken, te groeien en onze positie als innovatieve kracht in de infrastructuurbranche verder te versterken." Marcel Knol, medeoprichter van iunxi, voegt eraan toe: "We staan stil bij een geweldig moment in onze reis, maar kijken tegelijkertijd uit naar de volgende fase waarin we ons productportfolio verder kunnen innoveren en onze marktpositie kunnen versterken."

Luister verder naar de achtergrond van deze overname in de speciale Podcast met Marcel Knol (iunxi), Emiel Putman (Oak Tree Hill Capital) en Joost van Kessel (Wave Corporate Finance).

Platform voor verdere groei

In de markt groeit de behoefte om de verantwoordelijkheden en uitdagingen van ICT-beheer samen met een strategische partner aan te pakken. iunxi biedt haar kennis en ervaring op het gebied van infrastructuur, beveiliging, datacommunicatie en netwerken grotendeels aan via managed services. Hierdoor kunnen klanten blijven vertrouwen op veilige en goed functionerende digitale omgevingen.

"Vanaf het eerste moment dat we iunxi leerden kennen, waren we enthousiast", vertelt Emiel Putman, oprichter en Managing Partner van Oak Tree Hill Capital. "Het is een stabiele en succesvolle organisatie met veel potentie. Maar nog belangrijker is dat we een culturele match voelden - we geloven beide sterk in het centraal stellen van mensen en het bevorderen van persoonlijke groei."

Oak Tree Hill is een onafhankelijke investeerder die zich richt op platforminvesteringen. Ze omarmen compassie als leidend principe voor hun investeringen. Door compassie, empathie en begrip voorop te stellen, streven ze ernaar bedrijven te ontwikkelen en groei te bevorderen, het welzijn van werknemers te verbeteren en sterke relaties op te bouwen met klanten, stakeholders en de samenleving als geheel.

Oak Tree Hill is in deze transactie begeleid door Wave Corporate Finance, Treble Legal en Van Oers Corporate Finance. iunxi werd begeleid door MTH, Moore Corporate Finance en Bunders Lok Advocaten

 

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie