Nieuwe vacatureportal voor hoger opgeleiden van start

Redactie Baaz
Afgelopen week is de website Noordflank.nl live gegaan. Deze site wil het belangrijkste portaal voor hoger opgeleide carriremakers zijn.

Daar is de site niet de enigste in, maar een actueel en compleet aanbod van vacatures bij aangesloten werving- en selectiebureaus moet de site uniek maken. Verantwoordelijk voor de realisatie van Noordflank.nl is Modern Media.

Op de website Noordflank.nl wordt het complete aanbod van aangesloten werving- en selectiebureaus gebundeld. Geen selectie dus. Werkgevers kunnen niet direct adverteren, een bewuste beperking.

Paul van Uden, directeur van Noordflank: Het idee om in eerste instantie vacatures direct te ontvangen hebben we, na overleg met Modern Media, losgelaten. We zijn een stapje hoger gaan zitten en hebben nu overeenkomsten met de acht grootste aanbieders van werving en selectie software. Op deze manier nemen we de bureaus een hoop werk uit handen en verlagen we de drempel voor nieuwe bureaus om mee te doen. Op die manier hopen we ons doel te bereiken om het overzicht zo compleet mogelijk te krijgen voor de hoger opgeleide professionals."

Een deel van het aanbod verschijnt iedere maandag in het Noordflank vacaturekatern in Dagblad De Pers.

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie