Nieuwe Paloma cocktail van Fever-Tree!

Nieuwe Paloma cocktail van Fever-Tree!

Redactie Baaz

De dagen worden langer en de warmere temperaturen liggen op de loer. We smachten al lang naar die mooie zonnige dagen op het terras en natuurlijk naar het perfect bijpassende drankje. Haal de zon alvast in huis met de nieuwe Sparkling Pink Grapefruit van Fever-Tree. Heerlijk verfrissend on the rocks met een schijfje verse grapefruit of als mixer in een verkwikkende cocktail. Een gegarandeerd feestje in je glas!

Precies op tijd voor de warme dagen lanceert Fever Tree dé nieuwezomer soda, de Sparkling Pink Grapefruit. De mixer wordt gemaakt van, met de hand geplukte, rode en roze grapefruit uit de velden van de Quirante familie in Alicante. Op enkele kilometers van de Middellandse Zee worden de grapefruits nauwkeurig in de gaten gehouden en alleen op het optimale moment geoogst. Het resultaat is een uiterst verfrissende en levendige mix van zoet, sappig en zuur. De zomer in jouw glas! En ook niet onbelangrijk, de mixer bevat geen toegevoegde smaak- of kleurstoffen en is laag in calorieën. Verantwoord genieten dus.

Paloma Cocktail

Bij het horen van Sparkling Pink Grapefruit denken we natuurlijk ook gelijk aan een zonnige cocktail. Fever-Tree got you covered! De low calory, signature cocktail Paloma is heerlijk verfrissend en gemakkelijk om te maken. Vul een groot glas met ijsblokjes en mix 1/3e premium tequila met 3/4e Sparkling Pink Grapefruit. Maak het geheel af met een partje of schil van grapefruit en get ready for summer!

De Fever-Tree Sparkling Pink Grapefruit is vanaf nu verkrijgbaar bij Gall & Gall en (zeer waarschijnlijk) bij jouw favoriete horecazaak!

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie