Nieuwe OPPO A16s vanaf vandaag exclusief verkrijgbaar bij Albert Heijn voor €149

Nieuwe OPPO A16s vanaf vandaag exclusief verkrijgbaar bij Albert Heijn voor €149

Redactie Baaz

Complete smartphone voorzien van groot 6,52 inch scherm, 5000mAh-batterij, NFC en drievoudige AI-camera

Vandaag lanceert OPPO, een van de grootste smart device merken ter wereld, zijn nieuwste aanwinst binnen de prijsvriendelijke OPPO A-serie. De toegankelijke OPPO A16s biedt betrouwbare prestaties en een stijlvol uiterlijk tegen een zachte prijs. Het is de ideale smartphone voor de trendbewuste gebruiker om mee te browsen, appen, videobellen, gamen, content streamen en meer. Met een groot 6,52 inch Eye Care scherm, 5000mAh-batterij, NFC en drievoudige AI- camera, garandeert de OPPO A16s urenlang plezier. De OPPO A16s is per direct exclusief verkrijgbaar bij Albert Heijn voor €149 (adviesprijs €179). Bovendien krijgen consumenten nog eens €10 extra korting bij het inwisselen van 1.000 airmiles. Naast de OPPO A16s zijn de OPPO A91-smartphone (€199 i.p.v. €249),OPPO Enco X (€129 i.p.v. €179) en OPPO Enco W31 in-ear oordopjes (€49 i.p.v. €79) tevens toegevoegd aan het (online) winkelassortiment.

Marc van den Dool, Commercieel Directeur bij OPPO, over de lancering: ''Wij geloven in het creëren van een wereld waarin iedereen toegang kan hebben tot moderne, betrouwbare technologie. Het is voor ons belangrijk om toestellen te bieden die opvallen, ongeacht de prijs. Daarom hebben we veel aandacht besteed aan de prachtige afwerking van het OPPO A16s-ontwerp, en hebben we een krachtige drievoudige camera toegevoegd. Onze prijsbewuste A-serie staat dan ook voor toegankelijkheid. De exclusieve samenwerking met Albert Heijn benadrukt deze insteek en we zijn verheugd om onze nieuwe OPPO A16s, onder andere, beschikbaar te stellen voor Albert Heijn-bezoekers tijdens het (online) boodschappen doen.''

Lust voor het oog

De OPPO A16s is prachtig afgewerkt met behulp van een speciaal designproces voor zowel de cameramodule als de achterkant. Hierdoor heeft de smartphone een glinsterende, premium uitstraling bij het vangen van licht. Gebruikers kunnen hun stijl tot uitdrukking brengen aan de hand van twee levendige kleuren, Crystal Black en Pearl Blue.
 
Bovendien is de OPPO A16s ergonomisch ontworpen zodat hij perfect in de hand ligt middels 3D-gebogen randen en een ultracompacte behuizing van slechts 8,4 mm dun en 190 gram licht. Gecombineerd met de metallic afwerking voelt en oogt de smartphone solide en premium. Het geoptimaliseerde koelsysteem zorgt tevens voor comfortabel gebruik, ongeacht hoeveel apps er open staan.

Het meeslepende 6,52 inch Eye Care scherm is ontworpen met aandacht voor de ogen, ongeacht het tijdstip van de dag. Met een helderheid die zich aanpast tot 2nits kunnen gebruikers genieten van hun favoriete series of games bij weinig licht of buiten in direct zonlicht. De OPPO A16s is eveneens eenvoudig te ontgrendelen door middel van gezichtsontgrendeling en de vingerafdrukscanner aan de zijkant.

Leg speciale momenten haarscherp vast

Gebruikers kunnen momenten die belangrijk zijn vastleggen met de krachtige drievoudige AI-camera op de OPPO A16s. Met een 13 MP-hoofdsensor, 2 MP-dieptesensor en 2 MP-macrocamera is het toestel ideaal voor diepte foto’s of gedetailleerde macro-natuurfoto’s. Met de ultraheldere 8 MP-frontcamera kunnen gebruikers selfies of groepsfoto’s met vrienden of familie nemen.
 
Voor degenen die nog meer levendigheid willen toevoegen aan hun foto's, biedt de AI Dazzle Colour-modus uitkomst. Deze functie past kleurverzadiging en contrastverhoudingen automatisch aan. De OPPO A16s wordt tevens geleverd met verschillende filters voor professioneel-ogende foto’s.
 

Slimme batterij en ColorOS 11.1

De OPPO A16s beschikt over een grote 5000mAh-batterij en diverse optimalisatiefuncties. Gekoppeld aan OPPO’s ColorOS 11.1, biedt de nieuwste A-smartphone Super Night-time Standby, Super Power Saving Mode, Optimised Overnight Charging en Smart Temperature Control. Deze functies zorgen ervoor dat de smartphone, wanneer het nodig is, minder batterij verbruikt in stand-by modus. Dit alles met de mogelijkheid om de smartphone veilig te kunnen opladen, ongeacht het tijdstip of de temperatuur.
 
ColorOS 11.1 is een lichtgewicht besturingssysteem met intuïtieve en flexibele functies, zoals FlexDrop, waarmee gebruikers een volledig scherm open kunnen laten of als zwevend venster voor soepel schakelen tussen apps. De OPPO A16s biedt ook verschillende hulptools voor het dagelijkse leven, zoals Google Lens OCR, waardoor het mogelijk is om andere talen tijdens het reizen te vertalen. En met de compatibiliteit met Google Dichtbij kunnen gebruikers gemakkelijk foto’s, video’s en bestanden delen met vrienden in de buurt.
 
Tijdens het ontwerpen van de OPPO A16s is veel aandacht besteed aan veiligheid. Ouders kunnen de toegang van kinderen tot apps en games beperken via APP Lock. En met OPPO’s Private Safe kunnen gebruikers bestanden veilig opslaan, buiten het bereik van anderen. Bovendien zijn belangrijke systeemprestaties tot 18% verbeterd ten opzichte van de vorige generatie, waaronder IPX4-waterdichtheid en optimalisaties na uitgebreide duurzaamheidstests.

With regards to the camera, OPPO’s U.S. Research Institutes has developed a series of imaging AI algorithms – including diffraction reduction, HDR and AWB – to reduce some of the negative side effects typically found in under-screen cameras, such as blurry images and image glare. OPPO has also trained its AI diffraction reduction model using tens of thousands of images to control problems caused by diffraction at the light source, allowing users to capture clearer, more natural-looking images.

Exclusief bij Albert Heijn

Voor deze lancering werkt OPPO exclusief samen met Albert Heijn. De nieuwe OPPO A16s met 4GB RAM & 64GB ROM is zowel online als in de AH-winkels per direct verkrijgbaar in de kleuren Crystal Black en Pearl Blue voor een verkoopprijs van €149 (adviesprijs is €179). Bij het inwisselen van 1.000 airmiles ontvangen consumenten nog eens €10 extra korting.
 

Naast de OPPO A16s, zijn er meer OPPO-producten toegevoegd aan Albert Heijn’s online- en winkelassortiment.

  • OPPO A91-smartphone met 48 MP Ultra Wide Angle Macro Quadcam is verkrijgbaar voor €199 i.p.v. €249
  • OPPO Enco X-audioaccessoire met Noise Cancelling en tot 25 uur speeltijd is verkrijgbaar voor €129 i.p.v. €179
  • OPPO Enco W31-audioaccessore met slimme features en tot 15 uur speeltijd is verkrijgbaar voor €49 i.p.v. €79
Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie