Nieuwe Dacia Spring: prijzen meest betaalbare elektrische auto bekend

Redactie Baaz
Dacia schudt de autowereld op met zijn eerste volledig elektrische model. De nieuwe Spring is compact van buiten, maar is een echte vierzitter. Met een actieradius van 230 km WLTP (en zelfs tot 305 km WLTP City) voldoet hij aan veruit de meeste mobiliteitsbehoeften in stedelijke en voorstedelijke gebieden.
  • De nieuwe Dacia Spring maakt elektrische mobiliteit toegankelijk voor iedereen.
  • Stadsauto met SUV-looks en volledig elektrische aandrijving. Met volop ruimte voor vier volwassenen en een actieradius van 230 km (WLTP) tot zelfs 305 km (WLTP City).
  • Dacia Spring is leverbaar in drie varianten, aangepast op nieuwe stedelijke mobiliteit: een consumentenversie, een Business-versie voor bedrijven en deelautodiensten en vanaf 2022 ook als Cargo met een grote bagageruimte, als alternatief voor een kleine elektrische bedrijfswagen.
  • Dacia Spring is leverbaar vanaf € 17.890,-* en vanaf € 159,-** financiering per maand. Als pre-order te bestellen vanaf 1 april 2021 en eerste leveringen in de herfst.

De Dacia Spring is leverbaar in drie varianten, die aansluiten op het specifieke gebruik van de doelgroep:
 

  • Nieuwe Dacia Spring consumentenversie, de volledig elektrische auto die elektrische mobiliteit voor iedereen toegankelijk maakt. Bestellen kan vanaf 1 april 2021 en de eerste leveringen starten in de herfst.
  • Nieuwe Dacia Spring Business, de oplossing voor professionals en deelautodiensten, met een onverslaanbare prijs. Te bestellen vanaf de tweede helft van 2021.
  • Nieuwe Dacia Spring Cargo, de lichte bedrijfswagenversie van de nieuwe Spring, zonder achterbank en met een grote laadruimte van 1.100 liter en een laadvermogen van 325 kg. Ideaal als alternatief voor een elektrische bedrijfswagen voor bijvoorbeeld bezorgdiensten. Leverbaar vanaf begin 2022 (de mogelijkheden voor de Nederlandse markt worden nog onderzocht).

De nieuwe Dacia Spring is leverbaar vanaf € 17.890,-* of vanaf € 159,- per maand**. De consumentenprijs is inclusief de batterij. De Dacia Spring voldoet aan alle voorwaarden voor de overheidssubsidie op de aanschaf van 100% elektrische auto’s en vormt daarmee in 2022 een nog unieker aanbod voor particuliere klanten.   

afbeelding van Redactie Baaz

Redactie Baaz | Redactie

Bekijk alle artikelen vanRedactie