Nieuwe Adobe Express met Firefly

Nieuwe Adobe Express met Firefly

Redactie Baaz

Adobe (Nasdaq:ADBE) introduceert tijdens de Adobe Summit EMEA 2023 een nieuwe bètaversie van Adobe Express, de alles-in-één app voor het creëren van content. Express, aangedreven door Adobe Firefly, versnelt de manier waarop mensen en organisaties content creëren, samenwerken en bestanden delen.

“De nieuwe release van Adobe Express brengt technologie uit diverse Adobe applicaties samen met onze Firefly generatieve AI-modellen. Dit zit allemaal in een eenvoudige webapplicatie waarmee iedereen content kan maken die opvalt”, zegt David Wadhwani, president Digital Media Business bij Adobe. “Creatieven kunnen nu sneller dan ooit verbluffende video’s, ontwerpen en documenten maken. Vervolgens geeft de integratie met onze applicaties de Creative Cloud-abonnees nog meer controle over het creatieve proces.” 

adobe

Extra innovaties in Adobe Express

  • Met de nieuwe alles-in-één editor kunnen gebruikers video’s, afbeeldingen, PDF’s, animaties en opvallende content maken die klaar om gepubliceerd te worden op het favoriete social media-kanaal van gebruikers, van TikTok tot Instagram.
  • Firefly, geïntegreerd in Express, maakt het genereren van afbeeldingen en tekst mogelijk op basis van alleen een beschrijving, met de functies Tekst naar afbeelding en Teksteffecten.
  • Nieuwe video’s, meerdere sjablonen en ontwerpelementen zorgen voor meer inspiratie. Het bezit bijna 200 miljoen assets, waaronder video- en ontwerpsjablonen, rechtenvrije Adobe stock-afbeeldingen en bijna 22.000 lettertypen.
  • Meer AI-kracht haalt extra denkwerk voor de gebruiker uit het ontwerpen en stelt direct zelf toevoegingen of gepersonaliseerde sjablonen voor die bij de unieke stijl passen.
  • Snelle acties maken het nog makkelijker om snel en eenvoudig opvallende content te maken. Denk aan achtergrond verwijderen in afbeeldingen en video’s, een personage animeren met alleen audio en converteren naar GIF en PDF.

Beschikbaarheid 

De nieuwste versie van Adobe Express is nu beschikbaar in bèta op desktop voor alle gebruikers. Toegang op mobiel komt binnenkort. Voor bestaande Adobe Creative Cloud leden is het Adobe Express premium plan inbegrepen. 

Ben erbij: Adobe Summit EMEA 
Bekijk de keynotes en de sessies van Adobe Summit EMEA op de website. Het is ook mogelijk om online te netwerken met collega’s of live met een Adobe-expert te praten.

 

 

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie