Nieuw platform verbindt hondeneigenaren met elkaar voor hondenopvang

Nieuw platform verbindt hondeneigenaren met elkaar voor hondenopvang

Redactie Baaz

Het vinden van de ideale hondenopvang kan een uitdaging zijn. Maar daar komt nu verandering in, dankzij WoofConnect. Deze innovatieve app verbindt hondeneigenaren met elkaar voor hondenopvang in een liefdevolle huiselijke sfeer. Hiermee wordt niet alleen de stress van het zoeken naar geschikte opvang weggenomen, maar ook de band tussen hondenliefhebbers versterkt.
Na een succesvolle pilot met ruim 1500 hondeneigenaren is WoofConnect vanaf vandaag landelijk beschikbaar.

WoofConnect heeft als doel om een netwerk van hondeneigenaren te creëren die elkaar kunnen helpen bij het vinden van de perfecte hondenopvang. Met behulp van de app kunnen hondenbezitters matches vinden met eigenaren van honden van hetzelfde ras of een vergelijkbare kruising, met een vergelijkbare leeftijd en energieniveau. Dit zorgt voor een goede harmonie tussen de honden en biedt een optimale omgeving voor opvang.

Traditionele hondenpensions of oppasservices kunnen vaak behoorlijk aan de prijs zijn. Een aanzienlijk voordeel van WoofConnect is dat, omdat de eigenaren op elkaars honden passen, de opvang kosteloos is.

"Als hondenliefhebbers begrijpen we de zorgen die gepaard gaan met het vinden van geschikte opvang voor je trouwe viervoeter," zegt communicatie medewerkster Chabeli Kotte-van de Bunt, die naast haar functie bij WoofConnect ook haar eigen stichting voor honden runt. "Met WoofConnect willen we deze zorgen wegnemen door een platform te bieden waar hondeneigenaren elkaar kunnen vinden en onderling op elkaars honden kunnen passen tijdens vakanties of weekendjes weg. Op die manier kunnen we niet alleen kosten besparen, maar ook een veilige en liefdevolle omgeving bieden voor onze geliefde huisdieren."

Wat WoofConnect onderscheidt van traditionele hondenopvang is de persoonlijke en huiselijke benadering. In tegenstelling tot onpersoonlijke kennels of dure oppasservices, stelt WoofConnect hondeneigenaren in staat om hun honden onder te brengen bij andere betrouwbare eigenaren in de buurt. Deze oppassers zijn bekend met het ras en de energie van de hond, waardoor er een natuurlijke klik ontstaat tussen de dieren.

De WoofConnect app is beschikbaar voor zowel Google Android als iOS-apparaten. Hondeneigenaren kunnen de app downloaden via de bekende app stores en zich aanmelden op het unieke hondenopvang netwerk.

Voor meer informatie en om de app te downloaden, bezoek de website van WoofConnect of zoek naar "WoofConnect" in de bekende app stores.

Met WoofConnect wordt hondenopvang niet alleen gemakkelijker, maar ook persoonlijker en meer verbindend. Het brengt hondenbezitters samen waar liefde voor honden centraal staat en waar elke hond de zorg en aandacht krijgt die hij verdient, zelfs wanneer zijn baasje op vakantie is.

Ook interessant voor jou als hondeneigenaar:

Lees hier: DOG FOOD FOR THOUGHT Miljoenen hondenbaasjes weten niet wat ze hun viervoeter voorschotelen

Lees hier: Wereldprimeur voor honden in Nederland

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie