Niet 1, maar 2 nieuwe versies Alpine A110 op Autosalon Genève

Niet 1, maar 2 nieuwe versies Alpine A110 op Autosalon Genève

Redactie Baaz

De nieuwe Alpine A110 Pure en A110 Légende blijven trouw aan de tijdloze principes van een compact formaat, laag gewicht en wendbaarheid waar Alpine bekend om staat.

Beide uitvoeringen hebben dezelfde aluminium structuur, 252 pk (185 kW) sterke 1,8-liter turbomotor, zeventraps DCT-transmissie en double-wishbone voor- en achterwielophanging.

De Pure is de lichtste en meest op de bestuurder georiënteerde versie van de Alpine A110. Hij is ontworpen voor bochtige bergwegen en behoudt het minimalistische doch hoogwaardige karakter van de Première Edition.

Blanc Irisé, Bleu Abysse en Gris Tonnerre

De Légende voegt meer verfijning en raffinement toe voor dagelijks gebruik en lange afstanden. De standaarduitrusting omvat onder meer zesvoudig verstelbare, lichtgewicht Sabelt-stoelen, lederen bekleding en interieurdelen in glanzend carbon. Tevens worden drie nieuwe exterieurkleuren aan het aanbod toegevoegd: Blanc Irisé, Bleu Abysse en Gris Tonnerre.

De Franse prijzen van de A110 Pure en A110 Légende worden bekendgemaakt op de Autosalon van Genève tijdens de persconferentie van Alpine op 6 maart.

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie