New Business Radio introduceert duurzaamheidsprogramma 'Impact'

New Business Radio introduceert duurzaamheidsprogramma 'Impact'

Redactie Baaz
New Business Radio startte op vrijdag 12 april met het nieuwe duurzaamheidsprogramma ‘Impact’. In het programma, dat gepresenteerd wordt door Glenn van der Burg, delen ondernemers en duurzaamheidsexperts hun visie op en aanpak van business impact.

Impact richt zich op managers, ondernemers en professionals die geloven in de positieve impact van organisaties op vraagstukken als energie, voeding, eenzaamheid en biodiversiteit. Hoe zorg je voor impact? Wat betekent dat voor de samenleving? En hoe zien de nieuwe circulaire businessmodellen eruit? Met gasten in de studio, telefonische interviews en de laatste inzichten uit de wetenschap in vogelvlucht. Het programma wordt gemaakt in samenwerking met het impactonderzoekscentrum, Impact Centre Erasmus en hét online kenniscentrum voor duurzaam of maatschappelijk verantwoord ondernemen: www.duurzaam-ondernemen.nl.

Vliegende start

Impact wordt gepresenteerd door Glenn van der Burg, die al vier jaar wekelijks is te horen op New Business Radio met zijn programma People Power. Van der Burg, voorheen werkzaam bij MVO Nederland, is een ervaren facilitator van groepen die samen een vliegende start willen maken bij hun organisatieverandering. Glenn schreef de managementboeken Boven het maaiveld en Management Mythes en levert regelmatig als spreker en dagvoorzitter een bijdrage aan congressen.

Glenn van der Burg: 'Organisaties hebben de kracht om maatschappelijke vraagstukken op te lossen en beginnen te beseff en dat juist daar de nieuwe business modellen ontstaan. In dit nieuwe programma gaan we op zoek naar voorbeeldige bedrijven en wetenschappelijke onderbouwing.' Impact is sinds 12 april elke tweede vrijdag van de maand tussen 14:00 en 15:00 uur te beluisteren op New Business Radio. Na de uitzending is het programma terug te luisteren als podcast via alle bekende podcast -platforms en de website impact.radio.

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie