Nederlandse startup RevenYOU is binnen 9 dagen 4 miljoen waard

Bart Remmers
Het fintechbedrijf RevenYOU.io is nu sinds een aantal weken actief naar buiten aan het gaan met de aankomende ICO. De pre-ICO fase heeft al binnen 9 dagen ruim 550.000 euro aan investeringen opgehaald. Dat brengt het bedrijf binnen deze korte termijn op een marktwaarde van 4 miljoen.

De app RevenYOU is een open-source platform waar beleggers en particulieren elkaar kunnen vinden, zonder tussenkomst van banken of andere financiële instellingen. Het voordeel daarvan zie je terug in de verdiensten. Zowel voor de particulier als de quant zijn er vele malen hogere verdiensten te maken. 

'Zo zorgen we ervoor dat ook de minder rijke mensen kunnen profiteren van hogere ROI’s', aldus Michiel Stokman, één van de oprichters van RevenYOU. 'Vanaf 25 dollar én via je smartphone kan er al belegd worden via de app van RevenYOU.'.

Lego

Het plaatsen van de algoritmes heeft wat weg van het bouwen met legostenen. Aan de basis staat natuurlijk de technische analyse. Maar door dit te koppelen met diverse deep learning technieken, zoals Artificial Intelligence, kan de werking van het algoritme versterkt worden. Meerdere ontwikkelaars kunnen daardoor, gezamenlijk, aan de best presterende algoritme werken. Uiteraard in totale veiligheid. De eigen ontwikkelde code blijft te allen tijde van de ontwikkelaar die ‘m gebouwd heeft. En de extra verdiensten die dit oplevert komt uiteraard aan alle partijen ten goede, een win-win.

Whitelisting

8 augustus gaat de ICO (een afkorting voor de cryptoterm Initial Coin Offering, een alternatieve manier van crowdfunding dat buiten het traditionele financiële systeem is ontstaan, red.) van start en kunnen de YOUtokens worden aangeschaft. De whitelisting staat open. 

Binnen 9 dagen een waarde van 4 miljoen is natuurlijk al fantastisch, maar nog steeds de start. Over een half jaar zal het bedrijf volgens de oprichters 35 miljoen waard zijn. Dit wordt behaald door investeerders die nog instappen en uit de verkoop van de YOUtokens. 

RevenYOU

RevenYOU is opgericht door drie mannen uit Nederland; Colin Groos, Michiel Stokman en Stefan Beijen. Gevestigd in Zug in Zwitserland met het hoofdkantoor in Nederland. Er is gekozen voor de Zwitserse vestigingsplaats omdat dit land het meest progressief is voor startups in de cryptowereld, samen met een heldere financiële onderbouwing. Voor RevenYOU dé reden om te kiezen voor de meest veilige weg, passend bij de transparante bedrijfsvoering.

afbeelding van Bart Remmers
Door: Bart Remmers

Bart Remmers | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Bart