Nationale Ondernemersdag op 10 september

Nationale Ondernemersdag op 10 september

Redactie Baaz
Ondernemersclub ONL organiseert op 10 september voor de eerste keer de Nationale Ondernemersdag. Het is de bedoeling om met honderden ondernemers bij elkaar te komen voor het gebouw van de Tweede Kamer in Den Haag, in het hart van de nationale politiek.

Agenda

Het belangrijkste doel van de Nationale Ondernemersdag is het presenteren van een concrete agenda namens Ondernemend Nederland. De vraag 'Hoe slechten we de huidige groeibarrières in Nederland' staat centraal. Daarnaast worden het schaduwkabinet en de schaduwbegroting gepresenteerd: deze agenda moet Nederland ondernemender en toekomstbestendiger maken. De hoofdgast is premier Mark Rutte, naast onze premier maakt een aantal andere sprekers hun opwachting.

De Nieuwe Ondernemersbank

Hans Biesheuvel heeft de leiding over ONL. Voorheen was hij voorzitter van brancheorganisatie MKB-Nederland, maar in 2013 stapte hij halverwege zijn termijn op. Met ONL zet hij zich opnieuw in voor de belangen van bedrijven. Naast de ondernemersdag begint hij in september ook met De Nieuwe Ondernemersbank (DNOB). Met dit initiatief wil Hans op een makkelijke en toegankelijke manier kredieten gaan verstrekken aan mkb-bedrijven.

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie