Mopact: Je website klaar voor de smartphone

Mopact: Je website klaar voor de smartphone

Redactie Baaz

Door de opkomst van met name de smartphone worden veel websites tegenwoordig door dergelijke toestellen bezocht. In zo’n geval is het goed als je website hier geschikt voor is. Met Mopact maak je in een handomdraai een geschikte mobiele website voor je bedrijf.

Mobiele websites kunnen van groot belang zijn voor een ondernemer. Veel mensen zoeken tegenwoordig, met name als ze onderweg zijn, zaken op met hun mobieletoestel. Wanneer ze dan naar je website worden doorverwezen is het van groot belang dat ze hier goed hun wegop kunnen vinden. Dit kan doorslaggevend zijn voor bijvoorbeeld het binnenhalen van een nieuwe klant. Een goede mobiele website is volgens Mopact ook nietzomaar een site voor mobiele apparaten. De site is speciaal gemaakt voor smartphones. Vaak is de indeling ende informatievoorziening anders dan die van ‘gewone’websites.

Met Mopact kun je erg eenvoudig zelf een mobiele website bouwen.  Hun editor werkt via een gebruiksvriendelijke drag & drop-methode waarmee je de gewenste elementen gemakkelijk in je mobiele website kunt slepen. Veel tijd kost dat niet; in zo'n vijf minuten klik je je eigen mobiele site in elkaar. Bovendien hebben ze een aantal templates in hun bestand die je kunt gebruiken als blauwdruk voor jouw eigen website.  Je kunt de bouw ook volledig uit handengeven. Dan zorgt Mopact dat je een mobiele website krijgt die geheel aan alle eisen voldoet. 

Mopact biedt een uitstekende dienst die voor veel ondernemersvan levensbelang kan zijn. Het aantal smartphones neemtnog steeds toe in ons land en het is dus raadzaam gevolg te geven aan deze ontwikkeling.

Prijs: Vanaf €0 per maand

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie