MobyOne maakt autodelen technisch mogelijk voor Van Mossel en J&T Autolease

MobyOne maakt autodelen technisch mogelijk voor Van Mossel en J&T Autolease

Redactie Baaz

Het mobiliteitsplatform MobyOne is een samenwerking aangegaan met Van Mossel Autolease en J&T Autolease en faciliteert beide bedrijven in het aanbieden van autodelen. MobyOne ontwikkelt mobiliteitsoplossingen om deelauto's te reserveren, ontsluiten en te gebruiken. Via een eigen platform en app zijn alle voertuigen technisch deelbaar gemaakt. De bedrijven zetten in op de veranderende mobiliteitsmarkt waarbij er steeds meer behoefte ontstaat aan flexibele mobiliteit door urbanisatie en klimaatambities voor zowel particulieren als de zakelijke markt.

Optimale flexibiliteit in mobiliteit 

MobyOne helpt Van Mossel Autolease en J&T Autolease om hun klanten beter te bedienen. De volledige administratie is digitaal en er is geen sleutelbeheer. Een klant kan er daarnaast voor kiezen de auto’s buiten kantoortijd beschikbaar te stellen, zodat er extra omzet kan worden gemaakt. Steeds meer bedrijven en werknemers hebben de behoefte aan slimme poolauto’s en flexibele oplossingen waar meerdere medewerkers gebruik van kunnen maken. Middels de Van Mossel Autodelen en de J&T Autodelen App kunnen medewerkers van zakelijke klanten de deelauto’s vinden, reserveren, gebruiken, ontsluiten en betalen. MobyOne maakt de voertuigen deelbaar en heeft ondersteund in de App ontwikkeling.

“Wij zijn supertrots om met toonaangevende spelers als Van Mossel en J&T Autolease te werken”, aldus Tarik Fawzi, CEO van MobyOne. “De markt voor mobiliteit verandert. Gemeenten veranderen hun mobiliteitsbeleid door urbanisatie en klimaatambities. Dat vertaalt zich in lagere parkeernormen, autoluwe zones, hogere parkeertarieven en het stimuleren van nieuwe vormen van vervoer. Ruim 700.000 Nederlanders maken al gebruik van deelauto’s en ook de zakelijke markt zoekt alternatieven. MobyOne biedt zowel whitelabel oplossingen als deelmobiliteit voor grote vlooteigenaren. Samen met partners als Van Mossel en J&T Autolease gaan we uitzoeken voor welk type zakelijke klanten deelmobiliteit interessant is, financieel en in het gebruikersgemak”.

 

 

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie