Mobiele parkeer app voor Windows krijgt update

Redactie Baaz
Parkmobile is een app waarmee automobilisten via GPS hun parkeerplaats kunnen betalen. Vandaag hebben zij een update uitgebracht.

Persbericht:

Amsterdam, 28 maart 2013 – Mobiele parkeerprovider Parkmobile brengt vandaag een update uit voor haar succesvolle gratis Windows Parkeer applicatie. De Parkmobile app maakt het mogelijk om betaald te parkeren via GPS technologie. Vandaag worden daar een aantal nieuwe functionaliteiten aan toegevoegd, die het parkeren voor de Windows gebruiker nog slimmer maken. Zo kunnen gebruikers snel wisselen tussen verschillende gebruikeraccounts: handig wanneer de automobilist zowel zakelijk als privé parkeert en is het mogelijk om veelgebruikte parkeerzones te benoemen tot favoriet en een zelf gekozen naam te geven.

In de vorige update (eind 2012) is de Parkmobile Windows App voorzien van een 'live tile' ter herinnering aan een lopende parkeeractie, overzichtelijke tariefkaart(en) en een 'waar is mijn auto?' functionaliteit.

Met de update die vandaag live komt biedt Parkmobile wederom slimme en nieuwe features: Favoriete zones toevoegen en beheren en eenvoudig wisselen tussen gebruikers

Over mobiel parkeren

Met de gratis Parkmobile applicatie hebben automobilisten de mogelijkheid om eenvoudig en slim te betalen voor parkeren door een parkeeractie aan- en af te melden. De automobilist opent de applicatie, controleert de bestemming en bevestigt de parkeerzone: met één druk op het scherm staat de automobilist betaald geparkeerd. Met het zelfde gemakt meld u de parkeeractie ook weer af. Aan het einde van de maand rekent Parkmobile de parkeerkosten af via de opgegeven betaalmethode van de automobilist.

Automobilisten die hun auto mobiel parkeren hoeven niet meer vooraf in te schatten hoeveel parkeertijd ze nodig denken te hebben waardoor parkeerboetes verleden tijd zijn. Als ook het ongemak van ouderwetse parkeermeters.

Geen Windows toestel? Geen probleem

Voor gebruikers van telefoons zonder Windows biedt Parkmobile ook een gratis app aan voor iOS (iPhone), BlackBerry en Android smartphones. Voor overige mobiele telefoons met internetverbinding is een geoptimaliseerde website beschikbaar. De mobiele website beschikt niet over het gemak van de GPS zoneherkenning.

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie