Misdadige startup bereikt de grens van 100.000 klanten.

Misdadige startup bereikt de grens van 100.000 klanten.

Redactie Baaz

Crimibox, een startup die gespecialiseerd is in het maken van onopgeloste fictieve moordzaken als detectivespellen, heeft onlangs de grens van 100.000 klanten bereikt.

Hiermee bewijst het concept van Crimibox dat het een succesvolle manier is om fans van voornamelijk true crime en escape rooms te engageren. Met hun unieke verhalen, games, boeken en blogs, heeft Crimibox een niche gevonden in de wereld van entertainment.

Crimibox werd opgericht in 2017 door Jimmy Cowé, een voormalig medewerker van de politie. Hij besloot toen om zijn passie voor ondernemen en zijn ervaring bij de politie te combineren en Crimibox op te starten.

Het bedrijf is hard gegroeid in de afgelopen jaren en heeft nu meerdere teams die op regelmatige basis nieuwe spellen en boeken uitbrengen. 

"We zijn erg blij met het succes van Crimibox tot nu toe. We moeten ook toegeven dat we een groot deel van onze snelle groei te danken hebben aan de coronapandemie. Tijdens de periode van de lockdowns zagen we onze omzet verdrievoudigen." aldus Cowe.

Crimibox biedt een verscheidenheid aan producten, waaronder boxen die thuis gestuurd worden, online spellen of boeken. Klanten kunnen kiezen uit verschillende verhalen, elk met een unieke verhaallijn en verschillende raadsels en onderzoeksdaden om te spelen. Het bedrijf heeft ook een true crime blog waar klanten meer kunnen leren over de misdaadwereld.

"We hebben veel plannen voor de toekomst en we zijn van plan om meer verhalen en spellen uit te brengen," zegt Cowe. "We willen onze klanten blijven verrassen en engageren met onze unieke content."

Crimibox heeft niet alleen een loyale klantenkring opgebouwd, maar heeft ook vele recensies ontvangen van tevreden klanten. Klanten zijn lovend over de verhalen en spellen en geven aan dat ze zich echt als detectives voelen tijdens het spelen van de spellen.

Crimibox blijft zich richten op het creëren van nieuwe en vermakelijke ervaringen voor hun klanten en de recente mijlpaal van 100.000 klanten is een bewijs van hun succes. Het bedrijf ziet een veelbelovende toekomst voor zich en blijft zich inzetten om unieke en spannende inhoud te creëren voor iedereen die geïnteresseerd is in de spannende en mysterieuze wereld van misdaden.

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie