Mini-documentaire over jonge ondernemer Nathan Moszkowicz
Mini-docu: Nathan Moszkowicz over zijn startup

Mini-documentaire over jonge ondernemer Nathan Moszkowicz

Redactie Baaz

Ontmoet Nathan Moszkowicz, een ondernemer van nog maar 21 jaar oud. Hij is artiestenmanager en oprichter van Namam. In een mini-documentaire zie je hoe hij tegen het ondernemersleven aankijkt.

Inspireren

Nathan vertelt onder andere over het begin van zijn bedrijf, hoe hij er toen naar keek en wat hij geleerd heeft. Vorig jaar begon hij met zijn bedrijf Namam en in de tussentijd heeft hij meerdere bekende Nederlanders onder zijn hoede. Een bedrijf starten is niet makkelijk volgens Nathan, maar hij sprak zichzelf moed in. 'Je gaat dit nu doen, dit is een kans die je krijgt. Misschien wel de enige die je ooit krijgt’, vertelt hij in de documentaire. Het korte filmpje is gemaakt door Anyone? in opdracht van ING en bedoeld om jongeren te inspireren om hun eigen bedrijf te starten.

Jumpstart

ING organiseert een wedstrijd voor studenten en anderen met een gouden business-idee: Jumpstart. De winnaar krijgt een opleiding en begeleiding van het Erasmus Centre of Entrepeneurship en persoonlijke mentors van ING bij het starten van je nieuwe bedrijf. De wedstrijd is op 18 augustus van start gegaan, aanmelden kan tot 15 september.

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie