Met deze tips vind je een kantoor die meegroeit met jouw bedrijf

Met deze tips vind je een kantoor die meegroeit met jouw bedrijf

Redactie Baaz

Voor bedrijven die willen groeien kan het vinden van een geschikt kantoor al snel lastig worden. Bij een dynamisch bedrijf hoort immers ook een dynamisch kantoor. We hebben daarom een aantal tips voor je op een rijtje gezet om je te helpen een kantoorruimte te vinden dat flexibel meegroeit met de ontwikkeling van jouw bedrijf. Lees snel verder!

Tip 1: Niet kopen, maar huren

Tsja, dat spreekt misschien een beetje voor zich, maar het vraagt toch om een toelichting. Je komt namelijk al snel voor de keuze te staan of je een kantoorruimte gaat huren of kopen. Huren is de flexibele en wat ons betreft daarom de betere optie, zeker voor bedrijven die snelle groei verwachten. Bij het huren van een kantoor is het risico om voor langere tijd aan de gehuurde kantoorruimte gebonden te zijn aanzienlijk lager.

Tip 2: Lease kantoormeubilair

Kantoormeubilair aanschaffen kan erg in de papieren lopen. Bureaus, kasten en stoelen – je hebt best wel veel meubels nodig om een ergonomisch comfort in het kantoor te kunnen garanderen aan jezelf en je personeel. Jonge bedrijven die streven naar groei hebben hun financiële middelen vooral nodig voor andere bedrijfsaspecten. Zeker in de opstartfase is het daarom voordelig om meubels te leasen en zo geld te besparen.

Tip 3: Kies voor een flexibel leasecontract

Een lang huurcontract met een looptijd van vijf jaar is niet meer de norm. Er zijn steeds meer verhuurders die je flexibelere huurmogelijkheden bieden. Kantoorruimte huren bij Industry Direct is al mogelijk voor een korte periode. De ideale contractduur voor voldoende flexibiliteit bij het huren van een kantoorpand is één jaar. Bij een kortere looptijd lopen de kosten flink op, maar bij een langere looptijd heb je aanzienlijk minder flexibiliteit. En ook dat is wel wat waard!
 

 

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie