MediCentraal introduceert ZorgRidder oorkonde als blijk van waardering voor zorgprofessionals

MediCentraal introduceert ZorgRidder oorkonde als blijk van waardering voor zorgprofessionals

Redactie Baaz

Zorgprofessionals die het afgelopen jaar werkten via MediCentraal, ontvangen allemaal een ZorgRidder oorkonde. Het bemiddelingsbureau voor ZZP’ers in de zorg introduceert deze nieuwe onderscheiding als blijk van waardering voor hun inzet in coronatijd. Op de Dag van de Verpleging (12 mei) vindt ook de uitreiking van de eerste ZorgRidder-speld plaats. Voor deze persoonlijke huldigingen zijn tien verpleegkundigen, verzorgende IG en helpenden gekozen met een bijzonder verhaal. De uitreikingen vinden plaats op meerdere locaties in Midden Nederland, van Rotterdam tot en met Arnhem, met als speerpunt de regio’s Utrecht en Gooi en Vechtstreek.

Extra waardering

De onderscheiding is een extra blijk van waardering voor het werk van zorgprofessionals in het afgelopen jaar. Onder grote druk en onzekerheid hebben zij in de coronaperiode keihard gewerkt en fantastische zorg verleend. De ZorgRidder oorkonde is een sympathiek gebaar en geldt als een hart onder de riem voor zorgmedewerkers. Roy Krautscheid, oprichter van MediCentraal en zelf als verpleegkundige opgeleid vertelt: “Ik ben enorm trots op de zorgprofessionals in Nederland. En in het bijzonder de zelfstandige zorgprofessionals die via MediCentraal zo’n uitzonderlijke prestatie hebben geleverd. Met de benoeming van deze zorgverleners tot ZorgRidder willen we duidelijk maken dat we heel dankbaar zijn voor hun harde werk.”  

Zorgprofessional staat centraal

Bij MediCentraal staat de Zelfstandige ZorgProfessional (ZZP) centraal. Want als hij/zij enthousiast is en goede zorg levert, dan is de cliënt en patiënt ook tevreden. Zo krijgen alle zorgprofessionals een persoonlijke kennismaking en begeleiding. Op deze manier wordt er voor de opdrachten bij zorginstellingen en ziekenhuizen rekening gehouden met specifieke wensen en eisen. Naast het bij- en nascholen met allerlei handelingen en verrichtingen via e-learning, is er in 2021 ook een ZorgBonus te verdienen. Daarnaast ontvangen alle werkzame zorgverleners bij MediCentraal op de Dag van de Verpleging een bol.com cadeaubon om vrij te besteden.

Heb je vragen of zou je een persoonlijke kennismaking willen met MediCentraal? Neem dan contact op via www.medicentraal.nl of bel 020-2614896. Wij helpen zorginstellingen graag met de inzet van flexibel en gekwalificeerd zorgpersoneel.

Fotobijschrift: voorbeeld van de ZorgRidder oorkonde

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie