Martijn Zaal benoemd tot commercieel directeur Autotaalglas Nederland

Redactie Baaz
Autotaalglas Nederland heeft Martijn Zaal benoemd tot commercieel directeur. Zaal neemt ruim twintig jaar automotive-ervaring mee, waaronder in glasherstel. Hij is daarmee de aangewezen persoon om de marktpositie van de succesvolle franchiseformule verder te verstevigen en uit te bouwen.

Martijn Zaal is geen onbekende binnen Autotaalglas: sinds februari 2020 vulde hij de functie van commercieel directeur al ad interim in. Hij volgt Bob Werensteyn op, die het bedrijf recent heeft verlaten. Zaal wordt verantwoordelijk voor alle commerciële activiteiten van Autotaalglas Nederland en geeft leiding aan het callcenter.

Robuust

Algemeen directeur van Autotaalglas Nederland Pieter Gabriels is blij met de aanstelling van Zaal: “We zijn trots en verheugd Martijn Zaal te benoemen tot commercieel directeur van Autotaalglas Nederland. Een sterke organisatie heeft een robuuste professional nodig op deze plek en die invulling hebben we met Martijn gerealiseerd, dat heeft hij het afgelopen jaar al bewezen.”

Rapportcijfer

Autotaalglas zet sinds de oprichting in 1986 in op kwaliteit en service en is daarmee uitgegroeid tot een franchiseketen met meer dan 50 vestigingen, onder leiding van lokaal sterke ondernemers die het moderne ambacht van ruitreparatie tot in detail beheersen. Onder de klanten bevinden zich particuliere autobezitters, maar ook verzekerings- en leasemaatschappijen. Martijn Zaal zal zijn brede kennis en ervaring inzetten om onder meer de gemiddelde klantbeoordeling van Autotaalglas, die met het rapportcijfer 9 op een hoog niveau ligt, te behouden en zo mogelijk te verhogen

afbeelding van Redactie Baaz

Redactie Baaz | Redactie

Bekijk alle artikelen vanRedactie