Maak je pitch perfect met PitchBot

Maak je pitch perfect met PitchBot

Redactie Baaz

Voor veel mensen blijft pitchen moeilijk. Weet je genoeg over je bedrijf, hou je jezelf niet voor de gek en heeft jouw product wel zoveel potentie als je zelf denkt? Toch is pitchen noodzakelijk als je een investeerder wil vinden. Met PitchBot kan je je pitch van te voren oefenen.

PitchBot simuleert een gesprek tussen jou en een potentiele investeerder en stelt je alle moeilijke vragen die je tijdens een echt gesprek kan verwachten. De PitchBot stelt niet alleen vragen over het product, maar ondervraagd je ook over het team dat erachter zit, je marktpositie, groei en wat je tot nu toe hebt bereikt.Lees ook: De 7 deugden van jouw dreamteam

Meer dan een pitch-oefening

Hoewel de PitchBot een goede manier is om je voor te bereiden op een pitch, is het ook een handige tool om te kijken waar je staat met je bedrijf en waar je misschien nog aan moet werken. Als je aan het eind van het gesprek de investeerder niet hebt weten te overtuigen geeft de bot je een aantal aandachtspunten en kan je een uitgebreid verslag vragen. Zo kan je aan de hand hiervan blijven schaven aan je product, totdat het voor een echte investeerder lastig wordt om nee te zeggen.

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie