Lucid breidt zijn aanwezigheid in Europa uit met nieuwe studio's, servicecentra en verbeterde service-aanbiedingen, inclusief nieuwe mobiele service voertuigen.

Lucid breidt zijn aanwezigheid in Europa uit met nieuwe studio's, servicecentra en verbeterde service-aanbiedingen, inclusief nieuwe mobiele service voertuigen.

Redactie Baaz

Lucid Group, Inc. (NASDAQ: LCID), dat nieuwe normen stelt voor de luxe elektrische ervaring met de Lucid Air, Amerika's meest bekroonde nieuwe luxe voertuig [1], heeft plannen aangekondigd om zijn Europese aanwezigheid uit te breiden met nieuwe studio's en verbeterde mobiele serviceaanbiedingen in 2024. Samen zullen deze inspanningen meer chauffeurs toegang bieden tot de bekroonde Lucid Air, terwijl klanten een keuze krijgen uit handige serviceopties.

"Lucid biedt klanten een elektrische voertuigervaring zonder compromissen, met een superieure actieradius, ontwerp en geavanceerde technologie," aldus Alexander Lutz, Managing Director Europe, Lucid Group. "Door onze studio-locaties en verbeterde serviceaanbiedingen met hoogopgeleide technici, is de ongeëvenaarde rijervaring van een Lucid nu dichterbij dan ooit tevoren."

Nieuwe Lucid Studios in Europa

In Duitsland is Lucid van plan drie extra studio's te openen op toplocaties in Hamburg, Frankfurt en Stuttgart. Deze openingen voegen zich bij de bestaande Lucid Studios in München en Düsseldorf, evenals de andere Europese Lucid Studios in Hilversum, Genève, Zürich en Oslo.

Op Lucid Studio-locaties en tijdens de Lucid Air Tour Europe 2024 kunnen potentiële kopers een testrit maken met het luxueuze elektrische voertuig en de elegantie en prestaties ervan uit de eerste hand ervaren. Lucid biedt ook de mogelijkheid om auto's te bezorgen voor exclusieve testritten, zodat bestuurders de volledige Lucid-ervaring kunnen ervaren tijdens hun dagelijkse activiteiten.

Verbeterd serviceaanbod ontworpen rondom gemak

Als onderdeel van Lucid's focus op superieure klanttevredenheid en haar toewijding aan de Europese markt, streeft het bedrijf ernaar ervoor te zorgen dat klanten toegang hebben tot hoogwaardig onderhoud, service en hulp bij pech onderweg, die kunnen worden gepland op een tijdstip en locatie die het beste uitkomt voor hen. Deze diensten vormen een aanvulling op de reguliere OTA-updates (over-the-air), waaronder voorspellende analyses en preventieve diagnostiek wanneer klanten voertuig connectiviteit inschakelen - de eerste stap van de servicestrategie van Lucid. De rest van dit jaar zal Lucid een reeks stappen ondernemen, waaronder:

Nieuwe servicecentra - Lucid heeft onlangs twee gloednieuwe, volledig uitgeruste servicecentra geopend in München, Duitsland, en Zürich, Zwitserland.

Het aanbieden van flexibelere mobiele diensten - Als onderdeel van zijn Europese servicenetwerk ondersteunt Lucid klanten met een groeiende vloot van mobiele reparatie-service wagens en branded Lucid Airs. De buitendienst technici van Lucid bieden klanten actieve ondersteuning waar en wanneer dat nodig is, zowel bij de klant thuis als tijdens hun reizen.

Verbeterde hulp bij pech onderweg - Lucid heeft ook de uitbreiding van zijn wegenwacht diensten mogelijk gemaakt naar 15 markten in Europa, waaronder nu ook België, Luxemburg, Frankrijk, Oostenrijk, Italië, Spanje, Groot-Brittannië, Zweden, Denemarken, Polen en Tsjechië.[2]. De service is geldig voor alle Lucid-voertuigen gedurende vier jaar vanaf de datum van levering of tot 80.000 kilometer, afhankelijk van wat zich het eerst voordoet. In Noorwegen geldt dit voor vijf jaar of maximaal 100.000 kilometer.

Ervaar Lucid in heel Europa

Lucid biedt Europese elektrische voertuig liefhebbers en potentiële kopers de mogelijkheid om de Air van dichtbij te ervaren. Om een afspraak te maken voor een proefrit met de nieuwste modellen van Lucid Air, kunt u zich registreren op deze website: https://lucidmotors.com/nl-nl/request-test-drive

1. Gebaseerd op het percentage van belangrijke industrie-onderscheidingen en lofbetuigingen die zijn verdiend door nieuwe luxevoertuigen die in de afgelopen drie jaar zijn gelanceerd en te koop zijn in de Verenigde Staten.

2. Niet inbegrepen zijn de buitenste regio's van deze landen, overzeese landen en gebieden, of eilanden die niet bereikbaar zijn via wegen.

Over Lucid Group

De missie van Lucid is om de acceptatie van duurzame energie te versnellen door te inspireren met geavanceerde technologieën en fascinerende luxe elektrische voertuigen, waarin de menselijke ervaring centraal staat. Het eerste design van het bedrijf is de Lucid Air, een door Californië geïnspireerde ultramoderne luxe sedan. De Lucid Air wordt momenteel geassembleerd in de Lucid-fabrieken in Casa Grande, Arizona en King Abdullah Economic City (KAEC), Saoedi-Arabië, voor klanten in de VS, Canada, Europa en het Midden-Oosten.

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie