LogMeIn maakt telewerken via IPhone mogelijk

LogMeIn maakt telewerken via IPhone mogelijk

Redactie Baaz
Met het nieuwe LogMeIn Ignition kunnen IPhone-gebruikers via hun telefoon verbinding maken met hun computer en ermee werken alsof ze direct achter het computerscherm zitten.

LogMeIn heeft een bta-versie uitgebracht van LogMeIn Ignition. Hiermee hebben Apple iPhone en iPod Touch gebruikers gemakkelijk en op een veilige manier op afstand toegang tot hun computers op het werk en thuis.

LogMeIn Ignition voor iPhone en iPod touch verbindt met dektops en laptops waarop LogMeIn Free, LogMeIn Pro of LogMeIn IT Reach zijn genstalleerd. Het kan worden gebruikt voor Windows-gebaseerde en Apple computers.

De belangrijkste toepassingen van LogMeIn Ignition voor iPhone en iPod Touch zijn onder andere:

 

  • Met n klik op afstand toegang tot PCs en Mac computers. Gebruikers wordt toegang en beheer tot bestanden en programmas toegestaan
  • Een Mijn Computer lijst die alle beschikbare, op afstand bestuurbare computers weergeeft
  • Volledig touchscreen met daarop een toetsenbord en een zoom- en scrollmogelijkheid, samen te gebruiken met andere iPhone/iPod touch applicaties
  • Login informatie wordt veilig bewaard
  • Opties om het gebruik te optimaliseren van het op afstand verbinden en beheren van de computer. Deze opties zijn bijvoorbeeld het op slot doen van het toetsenbord op afstand, het scherm van de computer uitdoen en de scherm resolutie beheren.


Beschikbaarheid
LogMeIn Ignition voor iPhone en iPod touch is als bta beperkt beschikbaar. iPhone en iPod Touch gebruikers die genteresseerd zijn in deze betaversie, kunnen meer informatie vinden op: www.LogMeIn.com/IgnitionPreview. LogMeIn Ignition voor de iPhone en iPod Touch is waarschijnlijk binnenkort verkrijgbaar via de Apple App Store.

 

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie