Kredietcrisis stimuleert videoconferencing

Redactie Baaz
De kredtietcrisis lijkt een steuntje in de rug voor videoconferencing, meent Talk & Vision een aanbieder van visuele communicatieoplossingen.

Talk & Vision constateert dat het aantal aanvragen voor videocommunicatieproducten en -diensten is toegenomen. De nadruk ligt vooral op de vraag naar leasemogelijkheden. Kostenbesparing wordt als belangrijkste koopargument aangegeven.

Terugverdienen
Martijn Blokland, Sales director bij Talk & Vision: “Een paar jaar geleden merkten we nog dat videoconferencing vooral als luxeproduct en grote investering werd gezien. Nu merken we dat bedrijven voor kostenbesparingen steeds vaker de toegevoegde waarde van videoconferencing zien. De aanschaf van een systeem rendeert al bij organisaties waarbij één persoon minstens één keer per maand een reis naar het buitenland maakt. Met de leaseoptie van videocommunicatie kunnen bedrijven de kosten uitsmeren over een periode en kunnen ze gebruik maken van de meest moderne apparatuur."
Bedrijven kiezen vaak ook voor de managed service, aldus Blokland. Voordeel hiervan is dat de klant vooraf al een duidelijk beeld van de kosten heeft.

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie