Kostenreductie en eenvoudiger beheer belangrijkste datacenterwensen

Redactie Baaz
Kostenreductie en het terugdringen van de complexiteit van opslagbeheer zijn de belangrijkste aandachtspunten voor Brocade-klanten in de komende twaalf maanden.

Dit blijkt uit het jaarlijkse klantonderzoek van Brocade, leverancier van netwerkstorageoplossingen voor het verbinden, delen en beheren van bedrijfsinformatie. Brocade houdt het onderzoek dit jaar voor de vijfde keer. Snellere serverlevering en -virtualisatie, herinrichting en documentbeheer zijn andere belangrijke punten.

Prioriteiten
Brocade houdt dit onderzoek onder eindgebruikers om de prioriteiten van klanten vast te stellen. Het bedrijf gebruikt de uitslag om zijn producten en service beter op de wensen van de klant te kunnen afstemmen. "Dat de speerpunten wederom verlaging van de kosten en vermindering van complexiteit zijn, benadrukt het feit dat datagroei een belangrijk issue blijft binnen datacentra", zegt Tom Buiocchi, vicepresident Worldwide Marketing en Support van Brocade.Het onderzoek telde 660 respondenten van grote, internationale bedrijven die de IT-trends in hun omgevingen omschreven en hun verwachtingen voor de komende twaalf maanden uitten. Een samenvatting en de complete uitkomst van het onderzoek zijn te vinden op: www.brocade.com/customersurvey2007.

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie