Konica Minolta-multifunctionals voor veeleisers

Konica Minolta-multifunctionals voor veeleisers

Redactie Baaz
Konica Minolta introduceert de Bizhub C220 en de C280: apparaten met print-, kopieer- en scanfaciliteiten en het zogenoemde ARDS-systeem voor afdrukken in kleur en zwart-wit met lage kosten.

Het AutoRefining Developing System (ARDS) is door Konica Minolta zelf ontwikkeld; het bedrijf heeft er patent op. De Bizhub C220 en C280 zijn gezien hun mogelijkheden, voorzieningen en snelheid bij uitstek geschikt als veelzijdige netwerkprinter. Dankzij de ondersteuning van Active Directory kunnen tot 1000 gebruikersaccounts worden aangemaakt, met ieder aparte gebruiksrechten.

Met de MyTab-functionaliteit kunnen gebruikers een individuele tab in hun driver creëren. Hiermee hebben zij veel gebruikte functionaliteiten overzichtelijk bij elkaar staan en zijn niet gebruikte functionaliteiten niet zichtbaar binnen deze tab. Beide nieuwe Bizhubs bieden daarnaast een scala tijd- en papierbesparende print- en kopieerfuncties zoals dubbelzijdig afdrukken, automatisch toevoegen van formulier-overlays en watermerken en het comprimeren van meerdere pagina’s op één vel (N-up).

De Bizhub C220 en C280 kunnen een documenten met een snelheid van 70 pagina’s per minuut scannen en direct doorgesturen naar e-mail, een plek op het netwerk (via FTP of SMB) en gebruikersboxen. Daarbij kan gebruik worden gemaakt van alle gebruikelijke bestandsformaten, inclusief pdf, compact-pdf, xps, compact xps, tiff en jpeg. Een handige functie is scan-to-usb, zodat je zonder tussenkomst van de pc de scans rechtstreeks naar een geheugenstick kunt wegschrijven.

De afwerkingseenheid van de Bizhub C220 en C280 beschikt over een uitvoercapaciteit van 3200 vel. Beide multifunctionals kunnen daarnaast modulair worden uitgebreid met diverse afwerkingsmogelijkheden, bijvoorbeeld voor het nieten en perforeren van documenten en het automatisch produceren van brochures met middenvouw en rugnieten.

Konica Minolta heeft de prijs voor de nieuwe multifunctionals nog niet bekend gemaakt.

Info: www.konicaminolta.nl

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie