Kom opladen bij Spotify tijdens Amsterdam Dance Event 2023: streamingdienst opent eerste Spotify Huis

Kom opladen bij Spotify tijdens Amsterdam Dance Event 2023: streamingdienst opent eerste Spotify Huis

Redactie Baaz

Dit jaar opent Spotify tijdens Amsterdam Dance Event (ADE) de deuren van het eerste Spotify Huis in Nederland. De streamingdienst is voor het tweede jaar op rij partner van ADE, dat van 18 t/m 22 oktober plaatsvindt. Het Spotify Huis, geopend van 12:00 tot 20:00 uur, is de ideale plek voor ADE-pashouders, audio-creators en artiesten om te ontsnappen aan de drukte, met elkaar in contact te komen, ideeën uit te wisselen of zelfs meteen de studio in te duiken. Spotify organiseert tijdens ADE ook lezingen en masterclasses op diverse plekken in Amsterdam.

Het Spotify Huis

Op 18 en 19 oktober wordt het eerste Spotify Huis in Nederland geopend: de ideale plek om te ontsnappen aan de drukte van ADE. Ieder jaar komen honderdduizenden feestgangers naar het evenement. Bij de vorige editie werd een record behaald van 450.000 bezoekers. Deze editie zijn er meer dan 1.000 evenementen verspreid over 150 clubs en venues. In het Spotify Huis zijn voor ADE-pashouders, audio-creators en artiesten diverse ontmoetingsruimtes en een opnamestudio beschikbaar. Daarnaast is er ook gelegenheid voor ontspanning. Bezoekers kunnen in het Spotify huis onder andere terecht voor een massage of een gezonde maaltijd. Vanaf 18:00 start het Happy Hour, opent de dansvloer en worden cocktails geserveerd. Het Spotify Huis bevindt zich in het West-Indisch Huis, Herenmarkt 99 in Amsterdam. 

 "Voor elektronische muziek is Amsterdam in de derde week van oktober het centrum van de wereld. Samen met ADE willen we artiesten, producers en fans zoveel mogelijk met elkaar verbinden om hun passie te vieren en te delen", vertelt Milena Taieb, Spotify Head of Music, Frankrijk en de Benelux. "De overweldigende populariteit van ADE toont het belang van elektronische muziek in de hedendaagse Europese cultuur, en Spotify zet zich in om die zoveel mogelijk te versterken." 

Spotify track IDs

Om alvast in de ADE stemming te komen zijn er verschillende track IDs afspeellijsten op het platform te luisteren. Diverse elektronische artiesten hebben op Spotify een afspeellijst met hun favoriete tracks opgesteld. Deze staan op de track IDs pagina. Ook kun je de officiële ADE 2023 playlist beluisteren.

Spotify organiseert dit jaar ook een aantal talks en masterclasses op diverse locaties in het centrum van Amsterdam. Kijk voor de planning en meer informatie op Spotify’s For The Record.

Ook interessant:

Lees hier: De Ultieme Gids voor de Beste Draadloze Koptelefoons van 2023

Lees hier: Logitech introduceert premium zakelijke Zone Wireless 2-headset die ruis bij gesprekspartner kan onderdrukken

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie