Koffiemachines voor op het werk

Koffiemachines voor op het werk

Redactie Baaz

Koffiemachines die werken met versgemalen bonen zijn misschien wat langzamer, ze leveren wel de beste smaak. Wat is er op de markt?

Schaerer Joy

De Schaerer Joy staat voor genieten: van een elegant design tot aan heerlijke koffievarianten. De Schaerer Joy is bijzonder compact voor een espressomachine, maar deze kleine automaat doet wat betreft de koffiekwaliteit, productkeuze en bedieningsgemak niets onder voor de grote machines. De Schaerer Joy is eenvoudig uit te breiden met een koelkastje, zodat ook koffievariëteiten met verse melk bereid kunnen worden.

Impressa XF50 Classic

Dit apparaat maakt deel uit van een serie die is ontworpen voor kantoorgebruik. De machine beschikt over individuele programmeermogelijkheden, een groot waterreservoir en een grote koffieresidubak. Je kunt kiezen uit vier koffieprogramma’s: koffie, espresso, cappuccino en latte macchiato. Met de machine zet je zo’n zestig koppen per dag, wil je meer dan zal je voor een duurder exemplaar uit de lijn moeten gaan zoals de Impressa XJ5 Professional waarmee je gemakkelijk twintig tot dertig koffiedrinkers bedient.

Adviesprijs: €1090,- (excl. btw)

Schaerer Prime

Een hoogwaardige espressomachine waarbij gebruiksgemak dankzij het touchscreen voorop staat. De Schaerer Prime heeft een gemiddelde capaciteit en bijzonder veel variatiemogelijkheden. Reiniging van het melksysteem behoort tot het verleden dankzij een uniek wegwerpconcept. Deze machine is met veel opties uit te breiden, waaronder de mogelijkheid tot het zetten van warme chocolademelk.

Philips Saeco HD8745/21 XSmall

Dit automatische espressoapparaat voor koffiebonen en gemalen koffie is compact waardoor het in een kleine keuken te gebruiken is. De bonen worden voor elke kop die je zet vers gemalen en met een pannarello kun je melk opschuimen. Het apparaat beschikt over automatische reiniging.

Adviesprijs: €339,-
www.philips.nl

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie