Koffie speciaalzaak hard op weg om deuren te openen met investeerders

Koffie speciaalzaak hard op weg om deuren te openen met investeerders

Redactie Baaz

Het drinken van koffie is niet meer weg te denken uit ons dagelijkse ritueel en is hierdoor een onmisbaar producten in ons leven. Nederlanders drinken elke dag zo’n 33,5 miljoen kopjes koffie en is hiermee na water de meest gedronken drank. Het stel verbaast zich hierdoor des te meer over de gemiddelde kwaliteit van koffie die er in Nederland gedronken wordt en besluit hun eerste onderneming te openen: Lucky You Specialty Coffee.

Dagelijks koffie ritueel

Koffie is een prachtig natuurlijk product, waarbij de kwaliteit wordt bepaald door heel veel verschillende facetten. Er zijn enorme verschillen in smaak te proeven, afhankelijk van de herkomst en verwerking. “De afgelopen jaren zijn wij erachter gekomen hoe weinig wij wisten over het product wat we dagelijks dronken en wat voor heerlijke smaken te ontdekken zijn. Deze koffiedroom kennis willen we graag delen!” Aldus de eigenaren.

De koffiedroom

Het is de droom van   Miltenburg en Kai van Harskamp om Utrecht te laten kennis maken met de veelzijdigheid van het product; koffie. Samen met Rumbaba coffee roasters uit Amsterdam zijn zij van plan om Utrechters elke dag te laten genieten van heerlijke koffies met verschillende herkomst. Beide ondernemers werken al jaren met een grootte passie in het koffievak en kunnen niet wachten om hun kennis over het product te delen.

Lucky You Specialty Coffee opent in maart de deuren van haar gezellige kleine koffie droom café in Oudwijk op de Baanstraat 1. De inwoners van Utrecht kunnen hier terecht voor hun dagelijkse dosis koffie, ontbijt, lunch en snacks. Samen met lokale ondernemers proberen zij maatschappelijk verantwoord te ondernemen, door bijvoorbeeld te werken met inwisselbare to-go bekers om zo hun steentje bij te dragen. Om daadwerkelijk te kunnen starten is er nog een bedrag van €58.000 nodig boven op de €42.000 die zij al hebben binnen gehaald. Geïnteresseerden kunnen investeren via: https://crowdaboutnow.nl/luckyyoucoffee

Lees ook: Waarom zou je geld investeren in startups?

Lees ook: Hoeveel koffie je drinkt is genetisch bepaald

koffiedrinken, Koffie,  investeerders, investeren, crowdfunding, koffiedroom, dagelijks ritueel
Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie