Keynote speech Roel Pieper op Nationaal Mobility Event

Keynote speech Roel Pieper op Nationaal Mobility Event

Redactie Baaz

Op de vijfde editie van het Nationaal Mobacility Event zal Roel Pieper als keynote zijn visie geven over de impact die mobiele technologie heeft op het maatschappelijke en bedrijfsleven.

Dit jaarlijks terugkerende evenement laat zien hoe mobiele data oplossingen effectief kunnen bijdragen aan een beter milieu. Bezoekers krijgen aan de hand van ronde tafelgesprekken over business cases handvatten aangereikt om de eigen praktijk te duurzamer en effectiever te maken.

Roel Pieper over mobiele duurzaamheid: Terwijl er in Nederland honderden organisaties systematisch per bedrijfsproces bekijken welke ondersteunende functionaliteiten locatie onafhankelijk aan te bieden zijn, is het aantal goede businesscases dungezaaid. Organisaties verbeteren het (maatschappelijke) milieu door de inzet van mobiele technologie, maar het lijkt erop dat ze succesvolle projecten stil houden vanwege beoogde concurrentievoordelen. Dit terwijl het veel beter is om je ervaringen te delen en als een marktleider in je branche gezien te worden., aldus Roel Pieper.

Het thema: MO- De mobiele maatschappij, onderweg naar morgen! wordt door en voor eindgebruikers vanuit vijf branches belicht: Openbaar Bestuur, Gezondheidszorg, Openbare Orde en Veiligheid, Logistiek en Zakelijke & Financile dienstverlening.
Tijdens het event wordt de eerste MO Award, voor het meest duurzame mobiliteitsproject, uitgereikt aan n van de 20 organisaties die hun praktijkvoorbeelden hebben gepresenteerd. Genomineerde projecten moeten voldoen aan duidelijke criteria: Positieve impact op het milieu, efficiency bevordering, maatschappelijke relevantie en betere economische duurzaamheid. Met de uitreiking beoogt Marqit organisaties te inspireren integrale samenwerking te stimuleren.

 

 

 

 

 

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie