Keuzegids Mbo 2022: Tio’s businessopleiding beste van Nederland

Keuzegids Mbo 2022: Tio’s businessopleiding beste van Nederland

Redactie Baaz

De opleiding Commercieel Business Management van Hogeschool Tio is door de Keuzegids Mbo voor de vierde keer benoemd tot de beste opleiding tot Junior Accountmanager. De Keuzegids, die vandaag is verschenen, geeft onafhankelijk advies en beoordeelt en vergelijkt de kwaliteit van ruim 450 mbo-opleidingen in Nederland.

Daarbij ontvangt de opleiding al voor het achtste jaar op rij het predicaat ‘Topopleiding’. Én daar bovenop ontvangt Tio als onderwijsinstelling het predicaat ‘Uitmuntend in eigen vakgebied’. Hiermee wordt de kwaliteit van het onderwijs wederom bevestigd.

Studenten vinden het onderwijs op alle onderdelen uitmuntend

De mbo-opleiding Commercieel Business Management van Hogeschool Tio scoort 87 van de honderd punten, vorig jaar was dit nog 78. Studenten hebben de opleiding beoordeeld op vijf onderdelen: ‘onderwijs en begeleiding’, ‘informatie’, ‘omgeving, sfeer en veiligheid’, ‘stage’ en ‘lesmateriaal en toetsen’. Op al deze onderdelen scoren de studenten Hogeschool Tio uitmuntend hoog.

Katinka Reuling, algemeen directeur bij Hogeschool Tio: “Uitstekend onderwijs en tevreden studenten, daar zetten wij ons iedere dag voor in. Wij zijn daarom blij dat de studenten zo positief zijn over de kwaliteit van ons onderwijs. Extra bijzonder hierbij is dat zij ons op alle onderdelen de meest positieve score hebben gegeven. We doen ons uiterste best om studenten alles mee te geven wat zij nodig hebben om een vliegende start te maken in het werkveld.”

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie