Keukenstijlen: welke past het beste bij jouw interieur?

Keukenstijlen: welke past het beste bij jouw interieur?

Redactie Baaz

De keuken is misschien wel de belangrijkste ruimte in huis. Het is meer dan alleen een plek om lekker te koken. Het is ook een plek om samen te zijn, een plek om te werken en een plek om te ontspannen. Natuurlijk wil je dan wel dat de uitstraling van je keuken past bij de sfeer die je wilt creëren en ook zeker past bij de sfeer in de rest van je huis. Maar bepalen welke keukenstijl goed is voor jou, is nog niet zo makkelijk. Aan stijlen is er namelijk geen gebrek, de uitdaging zit in het kiezen van de perfecte stijl voor jou. Geen idee waar je moet beginnen? Geen zorgen, deze blog helpt je bij het maken van die keuze. Zo kun jij goed geïnformeerd gaan zoeken tussen de keukens van Brugman

De moderne en minimalistische keuken: iets voor jou? 

Minimalisme is helemaal in op het moment. Gekenmerkt door rechte lijnen, gladde oppervlakken en neutrale kleuren. Vaak worden deze keukens afgewerkt met metaal en glas. Hout kan ook heel mooi zijn. Dit is de perfecte keuken als je houdt van functionaliteit in combinatie met een strakke uitstraling. Deze keuken is ook ideaal als je houdt van rust en orde. Met minimalisme zit je altijd goed. Geen idee hoe dit er in de realiteit uit ziet? Ga online keuken inspiratie opdoen om een beter beeld te krijgen van de uitstraling. 

Toch liever iets klassieks? 

Een klassieke keuken is tijdloos en heeft bewezen dat tijd helemaal niets afdoet aan de schoonheid van deze keuken. De klassieke keuken is traditioneel, elegant en gezellig. Het mooie aan deze keuken zit in de kleine details. De rijke houtsoorten met subtiele versieringen. Dit is de perfecte keuken als je houdt van een warme uitstraling. Een regenachtige herfstdag met de kaarsjes aan en een kopje thee keuken. 

De stoere, industriële keuken 

De industriële stijl is de laatste jaren heel erg populair geworden. Je ziet het overal, zeker niet alleen in de keuken. De industriële keuken maakt gebruik van robuuste materialen zoals baksteen, beton en metaal. Ook te herkennen aan de open constructie en de minimalistische aanpak. De focus ligt niet op de details maar op de rauwe look van de keuken. De industriële keuken is perfect als je houdt van modern en urban. Ongeacht waar je keuken zich bevindt, het voelt alsof je in een of ander trendy appartement in New York zit. 

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie