Kartracing & Bowling Groningen bouwt om!

Kartracing & Bowling Groningen bouwt om!

Redactie Baaz

TeamSport E-Karting, een toonaangevende naam in de indoor karting industrie, kondigt met trots een omvangrijke renovatie aan van de kartbaan in Groningen. Kartracing & Bowling Groningen, dat onlangs onderdeel is geworden van TeamSport, zal vanaf maandag 26 februari tijdelijk gesloten zijn om een reeks spannende upgrades door te voeren.

De facelift van de kartbaan is ontworpen om zowel de race-ervaring van de bezoekers als de algehele atmosfeer van de locatie te verbeteren. Hoewel de iconische brug een blijvend kenmerk van de baan zal zijn, kunnen gasten zich verheugen op significante wijzigingen in de baanlayout en de introductie van gloednieuwe, state-of-the-art elektrische karts. De stap naar elektrisch past helemaal in de visie van Teamsport en zal de bezoeker een totaal andere ervaring geven gezien de directe acceleratie van de Elektrische karts.

Tijdens de renovatieperiode, die naar verwachting 2,5 week zal duren, blijft het restaurant van de locatie open voor bezoekers, net als de 10 populaire bowlingbanen. Met uitzondering van maandag 4 maart, wanneer de gehele locatie gesloten zal zijn voor cruciale updates, zijn gasten welkom om van deze faciliteiten te genieten.

De heropening van de vernieuwde kartbaan staat gepland op woensdag 13 maart. TeamSport E-Karting nodigt iedereen uit om de verbeterde faciliteit te komen ervaren en te genieten van de nieuwe karts en baanlayout.

Meer informatie over de exacte opening, en veranderingen zullen via social media gedeeld worden.

Over TeamSport E-Karting

TeamSport E-Karting, met 40 locaties in Nederland, Duitsland, en Engeland, staat bekend om het bieden van een uitzonderlijke indoor karting ervaring. Door continu te investeren in de kwaliteit van onze faciliteiten en de veiligheid van onze karts, streven we ernaar om onze gasten de beste race-ervaring te bieden. De renovatie van de Groningen locatie onderstreept onze toewijding aan innovatie en kwaliteit in de karting industrie.

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie