Kantoorinrichting-tips voor ondernemers

Kantoorinrichting-tips voor ondernemers

Redactie Baaz
Geld kun je maar een keer uitgeven. Punt. Nadenken over de kantoorinrichting wil je als ondernemer niet te lang.

Medewerkers moeten kunnen werken. Orde van de dag moet leidend zijn. De zorgvuldig gekozen huisstijl moet goed terugkomen in de uitstraling, inrichting en vormgeving van het kantoor. Of dit een klein of groot kantoor betreft maakt niet uit.
 
Wat belangrijk is voor de, letterlijk, klein en grote medewerker. Is een plek waar zij tot hun recht komen. Waar u als ondernemer het meeste kan halen uit de potentie van de medewerker. De juiste in hoogte verstelbare werkplek, bureaustoelen die gemakkelijk in te stellen zijn met een hoog zitcomfort. Simpele gemakken die snel te behalen zijn en daardoor in gebruik te nemen voor elke medewerker. 

Houten tafels

Lange, ruige houten tafels zijn stoer. Je ziet ze in veel kantoren terugkomen. Op allerlei hippe plekken, in koffietenten waar ZZP’ers werken, of de thuiswerker te vinden is. Voor een ondernemer erg aanlokkelijk door te voeren op kantoor. Met een kleine aanschaf een grote verandering qua kantoorinrichting

Gispen ontzorgt

Wat als blijkt dat na 2 jaar gebruik vier van de acht medewerkers thuis zit met arm-,nek- of rugklachten? Geld geef je maar een keer uit. Als je dit doet, dan bij een kantoorinrichter die al jaren in het vakgebied zit. Omdat je als ondernemer je moet richten op je eigen business, hebben wij het inrichten van kantoren ons vak gemaakt. Inrichten zonder kopzorgen, Gispen ontzorgt je.
 
 

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie