Kahoot! integreert met Zoom voor meer betrokkenheid bij videovergaderingen en virtueel leren

Kahoot! integreert met Zoom voor meer betrokkenheid bij videovergaderingen en virtueel leren

Redactie Baaz

De Kahoot!-app voor Zoom-vergaderingen biedt een naadloze ervaring voor betrokkenheid en leren tijdens videovergaderingen

Kahoot!, het wereldwijde leerplatformbedrijf, kondigt vandaag aan dat het krachten bundelt met Zoom Video Communications, Inc. door de Kahoot!-app voor Zoom te lanceren. Met deze nieuwe app wordt het voor deelnemers aan videovergaderingen makkelijker Kahoot!-leercontent te gebruiken, te presenteren en te spelen, rechtstreeks binnen Zoom.

Naadloze betrokkenheid en samenwerking

Het gebruik van videocommunicatie is wereldwijd in een stroomversnelling geraakt, zowel in een professionele als sociale context, en betrokkenheid blijkt daarbij de sleutel te zijn voor effectief leren, samenwerken en het maken van connecties. In een tijd waarin vele bedrijven virtueel blijven werken of zich op een hybride model voorbereiden, maakt de Kahoot!-app voor Zoom het voor bedrijfsleiders nog veel makkelijker om contact te leggen en hun teamleden te motiveren met de interactieve, spelgebaseerde leerervaringen van Kahoot!.

Met de Kahoot!-app voor Zoom kunnen gebruikers Kahoot!-spellen en leerinhoud gebruiken, presenteren en spelen met andere personen in de vergadering, zonder Zoom te verlaten of een tweede apparaat te gebruiken. Managers kunnen zo hun teams inspireren in vergaderingen, presentaties en virtuele evenementen. 

Benut het potentieel van elk videogesprek

Met de Kahoot!-app kunnen hosts de kracht van onderlinge competitie gebruiken om betrokkenheid te creëren onder alle deelnemers. Gebruikers kunnen korte surveys houden onder medewerkers om hun kennis in te schatten en feedback te verzamelen, creatief denken inspireren met woordwolken en deelnemers een stem geven met peilingen, open vragen en meer. Organisaties kunnen ook ideeën crowdsourcen om samenwerking naar een hoger niveau te tillen met de functie voor brainstorming.  

Hosts van vergaderingen hebben directe toegang tot gegevens en rapporten vanuit hun Kahoot!-ervaring, om in real time te reageren op basis van de interactie van het publiek met de content. Bovendien kunnen ze de Kahoot!-spellen ook delen met personen die niet live aanwezig kunnen zijn als uitdagingen die ze in eigen tempo kunnen voltooien. Ze kunnen de spellen ook naar alle deelnemers sturen om te oefenen en hun scores te verbeteren, om zo de betrokkenheid te vergroten en ervoor te zorgen dat de nieuwe kennis beter wordt onthouden

 

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie