Is dit de toekomst van transport?

Is dit de toekomst van transport?

Redactie Baaz

Binnen de automotive-industrie gebeurt veel, waarbij met name autonoom rijden veel aandacht krijgt. Toch is er veel meer ruimte voor innovatie. Bandenfabrikant Hankook geeft ons een kijkje in waar het rijden mogelijk heengaat.

In ‘The future is a connected world’ kijken we naar een toekomst waarin we ultramobiel zijn en trappen geen obstakel meer vormen om overheen te rijden. Natuurlijk, het is wel erg futuristisch, maar het is wel leuk om te zien dat innovatie echt niet alleen van een autofabrikant hoeft te komen en ook een bandenfabrikant zoals Hankook zich bezighoudt met technologisch design.

Hankook Kontrol-technologie

Aan de basis van Hankook-producten ligt hun eigen Kontrol-technologie, gericht op beweging en perfecte controle in de interactie tussen auto, bestuurder en de weg. Daar zit toekomst in, want banden zijn nu eenmaal een essentieel product binnen de automotive-industrie.

Of de video ook echt werkelijkheid gaat worden is maar de vraag, maar zelfs als het slechts een fantasie blijft, is de video te mooi om niet naar te kijken:

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie