Incassowijzer.nl: incasso met kostengarantie

Redactie Baaz
Incassobureau's innen uw openstaande rekeningen, maar als ze geen succes hebben zit u met de extra kosten. Incassowijzer.nl biedt een maximale kostengarantie.

Voor 250 euro exclusief btw is een ondernemer ingedekt tegen de risico's die optreden bij een incasso van een openstaande geldvordering. Dat bedrag geldt voor zowel de incasso zelf, als voor een eventueel proces en de uitvoering van het vonnis. Sebastiaan Baldinger, directeur van het gelijknamige deurwaarderskantoor en oprichter van www.incassowijzer.nl en www.eenmalige-incasso.nl: "Bij een succesvolle incasso betaalt de klant dus niets. De debiteur betaalt de kosten. Als de kosten die wij maken lager zijn dan het maximale kostenrisico, wordt het verschil uitgekeerd aan de opdrachtgever.''

Voordelen zijn verder dat de ondernemer geen onverwachte kosten heeft (geen omzetafhankelijke premie) en geen uurtarief betaalt. De garantieregeling kent wel enkele beperkingen. De factuur mag niet ouder zijn dan 6 maanden bij invoer van de opdracht en het moet gaan over een geldvordering (rente plus incassokosten). Vorderingen in verband met huur/verhuur van onroerende zaken, arbeidsovereenkomsten, onrechtmatige daad, auteursrecht en industrieel eigendom zijn uitgesloten.

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie