Huren auto Greenwheels op NS-stations gemakkelijker

Redactie Baaz
Lease-autobedrijf Greenwheels richt zijn peilen op zakelijke treinreizigers. De NS hoopt op meer zakelijke reizigers. De twee gaan nu hechter samenwerken.

Houders van de NS Business Card krijgen van Greenwheels het aanbod om op de grotere treinstations een auto te huren om verder naar de eindbestemming te rijden. Dat maakt het volgens Greenwheels aantrekkelijker voor zakenreizigers om de trein te nemen.

De Greenwheels-auto's zijn tevens te openen met de OV-chip op de NS Business Card. 'De zakelijke reizigers van NS hebben zo direct toegang tot Greenwheels-auto's op de stations en op 1250 straathoeken', aldus een persverklaring.

'Dit sluit perfect aan op de maatregelen om het slimmer werken en het reizen naar het werk anders in te richten. De factuur gaat rechtstreeks naar de werkgever, dus de kaarthouder heeft geen rompslomp met declaraties.'

Directeur Greenwheels Gijs van Lookeren Campagne vindt dat zijn bedrijf kijkt naar de totale integratie van de vervoersketen. 'Dit is de eerste stap in de goede richting. We verwachten een verdubbeling van de groei van onze zakelijke abonnees.'

Greenwheels auto's zijn in de 80 grootste gemeenten van Nederland te boeken, waar ze op vaste parkeerplaatsen staan, in drukke stadscentra en bij de NS-stations. De zakelijke reiziger kan zelf tot 1 minuut voor vertrek een auto reserveren en direct wegrijden.

Greenwheels en de NS zijn al 10 jaar partner.

Bron: Greenwheels

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie