Hublot viert de officiële opening van de nieuwe boetiek in Hamburg met vriend van het merk Sami Khedira 

Hublot viert de officiële opening van de nieuwe boetiek in Hamburg met vriend van het merk Sami Khedira 

Redactie Baaz

Op 8 mei 2024 opende de Zwitserse luxe horlogefabrikant Hublot de deuren van zijn nieuwe boetiek midden in Neuer Wall, de meest exclusieve winkelstraat van Hamburg, in het historische Hildebrand Haus, dat werd gebouwd in 1907.

Minder dan twee maanden later viert Hublot de opening van de nieuwe boetiek in Hamburg op 4 juli 2024, samen met Friend of the Brand Sami Khedira en tal van exclusief uitgenodigde gasten. Het openingsevenement vindt plaats enkele dagen voor de UEFA EURO 2024TM finale, het spannendste moment van het Europese voetbalevenement van het jaar. Als Official Watch kon Hublot zijn aanwezigheid in Duitsland versterken, vooral tijdens het toernooi met verschillende activiteiten om het mooie spel te vieren. Als merk dat nauw verbonden is met voetbal is er nauwelijks een betere gelegenheid om de opening van een nieuwe boetiek te vieren dan tijdens een Europees Kampioenschap in hetzelfde land. Hublot houdt van voetbal! 

Hublot CEO Ricardo Guadalupe en de Duitse voetballegende Sami Khedira verwelkomden de gasten tijdens de traditionele lintjesknipceremonie.

Na de officiële verwelkoming genoten de gasten van een aperitief en ontdekten ze de 80 m² grote boetiek in de havenmetropool, de vierde boetiek van Hublot in Duitsland. Naast Hamburg is Hublot ook te vinden in de Duitse metropolen Berlijn, Frankfurt en München.

De rest van de avond werd gevierd met een intiem diner met Hublot-klanten en speciale gasten. Een locatie direct aan de Elbe brug vertegenwoordigt de geest van Hamburg - water, meeuwen, haven - en dat alles met een kosmopolitische flair.

De nieuwe Hublot Hamburg Boutique is te vinden op Neuer Wall 18, waar de unieke horloges van het merk nu te bewonderen zijn in een geraffineerde en luxueuze ambiance.

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie